Survivor 5 – Βισκαδουράκης για Βαλάντη: Γλίτωσε επειδή ήταν τα τηλεοπτικά συνεργεία, θα γινόμασταν ρόμπα

Survivor 5 –  Βισκαδουράκης για Βαλάντη: Γλίτωσε επειδή ήταν τα τηλεοπτικά συνεργεία, θα γινόμασταν ρόμπα
Θανάσης Βισκαδουράκης glomex

Οι πρώτες δηλώσεις του Θανάση Βισκαδουράκη, μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Όσα είπε για τους πρώην συμπαίκτες του και το περιστατικό ανάμεσα στον Βαλάντη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Την πρώτη του συνέντευξη λίγα 24ωρα μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5 παραχώρησε στην εκπομπή “Love It” του ΣΚΑΪ, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και μίλησε για όλους και για όλα.

Ένας από τους αγαπητούς παίκτες του φετινού κύκλου του reality επιβίωσης και της ομάδας των Διασήμων, ο οποίος αποχώρησε μετά από ένα αρκετά έντονο Συμβούλιο του Νησιού, μίλησε για τη στρατηγική των παικτών που συνάντησε μπαίνοντας στο παιχνίδι, αλλά και για μια από τις πολυσυζητημένες παίκτριες, τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Περιγράφοντας τα πρώτα του συναισθήματα αμέσως μόλις εγκατέλειψε την παραλία του Survivor και βρέθηκε για πρώτη φορά μετά από καιρό στο ασφαλές περιβάλλον του ξενοδοχείου, ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως ένιωσε έναν πανικό, καθώς δεν μπορούσε να αντιληφθεί αν αληθεύει ότι αποχώρησε, ενώ σε ερώτηση για το αν περίμενε ότι θα αποχωρήσει σχολίασε πως “μόνο εγώ πίστευα ότι θα αποχωρούσα από το παιχνίδι. Μέσα μου είχα μια υποψία ότι θα φύγω γι’ αυτό και πριν πάω στο συμβούλιο αποχώρησης άφησα την κουβέρτα μου στον Άρη Σοϊλέδη και του είπα να την κρατήσει για να την έχει”.

“Ερχόμενος στο παιχνίδι συνειδητοποίησα ότι όλοι έχουν έρθει με στρατηγικές, με τακτικές. Να μπω, να φανώ, να κάνω, να ράνω δεν είναι του χαρακτήρα μου”, δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Θανάσης Βισκαδουράκης, λέγοντας μάλιστα για τη Μυριέλλα Κουρεντή πως τής είχε δηλώσει πως δεν είναι άνθρωπος με τον οποίο θα έκανε παρέα είτε μέσα είτε έξω από το παιχνίδι.

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στον Βαλάντη, τον οποίο ο Θανάσης Βισκαδουράκης χαρακτήρισε “διττή προσωπικότητα”. “Είναι ένα ευγενικό πλάσμα με πολύ καλά στοιχεία. Στην καλύβα ήταν εξαιρετικός στις δουλειές. Ήξερα τα καλά του στοιχεία, απλώς κάποια στιγμή ξεπέρασε τα ανθρώπινα όρια, είπε λέξεις βαριές απέναντι στην Ευρυδίκη. Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα. Αν δεν ήταν το συνεργείο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Του είχα πει ότι τη γλίτωσε επειδή ήταν τα τηλεοπτικά συνεργεία και επειδή είμαστε δυστυχώς ένα τηλεοπτικό προϊόν, θα γινόμαστε ρόμπα σε όλη την Ελλάδα. Γι΄αυτό και τράβηξα μια δυνατή κλωτσιά και τραυματίστηκα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος λίγες ημέρες μετά το περιστατικό πλησίασε τον τραγουδιστή και τον ρώτησε γιατί δεν προέβαλε την ευαίσθητη πλευρά του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα