Survivor 5: Τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση – “Παρακινώ τον κόσμο να με ψηφίσει”

Survivor 5: Τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση – “Παρακινώ τον κόσμο να με ψηφίσει”
Το συμβούλιο του νησιού Facebook

Εντάσεις και πολλές ανατροπές έκρυβε και το τρίτο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τρίτης. Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι εντάσεις, οι κόντρες και τα απρόοπτα δεν έλειψαν ούτε από το αποψινό επεισόδιο του Survivor 5, το βράδυ της Τρίτης, όπου μετά το αγώνισμα οι Διάσημοι αναδείχθηκαν τελικά νικητές, στέλνοντας για πρώτη φορά τους Μαχητές σε ψηφοφορία.

Στα πρώτα δύο Συμβούλια του νησιού οι Διάσημοι ανέδειξαν ως πρώτους υποψηφίους τον Βαλάντη και την Ελισάβετ Σπανού, ωστόσο αυτή τη φορά οι Μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν τον τρίτο υποψήφιο.

Τελικά, με 11 ψήφους, ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ο οποίος θα βρεθεί απέναντι στον Βαλάντη και την Ελισάβετ Σπανού.

“Το περίμενα, τα παιδιά κατανόησαν την ομαδική στρατηγική που τους πρότειναν, έχω πολλούς λόγους και να φύγω και να μείνω”, δήλωσε ο ίδιος όταν έμαθε το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, νωρίτερα στο επεισόδιο ο Σπύρος είχε προτείνει στην ομάδα του να τον ψηφίσουν, προκειμένου να τους “λύσει” τα χέρια σε αυτή τη δύσκολη απόφαση.

Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα δήλωσε ο ίδιος στο Συμβούλιο του νησιού αρχικά, ήταν αρκετά σίγουρος πως ο κόσμος θα τον κρατούσε στο παιχνίδι. Στη συνέχεια ωστόσο, επικράτησε ένταση ανάμεσα στην ομάδα των Μαχητών με τον Σπύρο να μη δέχεται τους λόγους που επικαλέστηκε η Ασημίνα για να τον ψηφίσει.

Οι έντονες διαμάχες που είχε ο Σπύρος με πολλούς παίκτες από την ομάδα του τον οδήγησαν τελικά στο να παρακαλέσει τον κόσμο να κρατήσουν στο παιχνίδι τους άλλους δυο υποψηφίους, δηλαδή την Ελισάβετ και τον Βαλάντη.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα