Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 5 παίκτες που δεν προσκλήθηκαν στον Ημιτελικό

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 5 παίκτες που δεν προσκλήθηκαν στον Ημιτελικό
Οι πρώην παίκτες του Survivor All Star στον Ημιτελικό ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Ποιοι παίκτες δεν έδωσαν το "παρών" στον Ημιτελικό του Survivor All Star επειδή δεν έλαβαν καν πρόσκληση από την παραγωγή και ποιοι για προσωπικούς λόγους.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον μεγάλο Τελικό του Survivor All Star, ο οποίος διεξάγεται live απόψε, Τρίτη (11/07), στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Γαλατσίου στο Γαλάτσι και θα μεταδοθεί μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Χθες, έλαβε χώρα στην ίδια τοποθεσία ο Ημιτελικός του ριάλιτι επιβίωσης, όπου, μετά από δύο ψηφοφορίες του κοινού, ανακοινώθηκε πως το έπαθλο των 100.000 ευρώ θα διεκδικήσουν ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης.

Στην αρχή της χθεσινής βραδιάς, ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες που έλαβαν μέρος στο φετινό Survivor, και τους έδωσε το μικρόφωνο για να που μερικά λόγια, αν και υπήρξαν αρκετές “ηχηρές” απουσίες, καθώς ορισμένοι δεν έδωσαν το “παρών” είτε για προσωπικούς λόγους, είτε επειδή αποβλήθηκαν από την παραγωγή του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, στον Ημιτελικού δεν εμφανίστηκαν: η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Γκότσης, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, Τρίτη (11/07), στην πρωινή εκπομπή “Καλοκαίρι Yes”, οι παίκτες που δεν έλαβαν καν πρόσκληση από την παραγωγή του Survivor για να παρευρεθούν στον Ημιτελικό ήταν πέντε και ήταν εκείνοι που αποβλήθηκαν λόγω παραβίασης των κανονισμών του παιχνιδιού.

Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Γιωρίκα Πιλίδη, τον Ηλία Γκότση και την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα