Survivor All Star: Οι “ηχηρές” απουσίες του Ημιτελικού – Τα ευτράπελα και τα πειράγματα

Survivor All Star: Οι “ηχηρές” απουσίες του Ημιτελικού – Τα ευτράπελα και τα πειράγματα
Glomex

Ποιοι πρώην παίκτες του Survivor All Star δεν έδωσαν το "παρών" στον Ημιτελικό στο Γαλάτσι και γιατί. Τα πειράγματα του Γιώργου Λιανού και η αποτυχημένη πρόβλεψη της Καρολίνας Καλύβα.

Με τον Ημιτελικό, σε live σύνδεση από το Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Γαλατσίου στο Γαλάτσι, επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Δευτέρας (10/07), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Το “παρών” έδωσαν οι περισσότεροι από τους φετινούς παίκτες του Survivor, οι οποίοι έφτασαν στον χώρο ανανεωμένοι, λαμπεροί και με ενδιαφέρουσες ενδυματολογικές επιλογές.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες που βρέθηκαν στην μεγάλη βραδιά, αν και υπήρξαν αρκετές “ηχηρές” απουσίες, καθώς ορισμένοι αποφάσισαν να μην παραβρεθούν είτε για προσωπικούς λόγους, είτε επειδή αποβλήθηκαν από την παραγωγή του παιχνιδιού.

Στον Ημιτελικού δεν εμφανίστηκαν: η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Γκότσης, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Survivor All Star: Τα πειράγματα του Γιώργου Λιανού στους παίκτες

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους πρώην παίκτες για να πουν δυο λόγια, ενώ δεν έλειψαν τα γνωστά πειράγματά του.

Μεταξύ αυτών, ήταν η στιγμή που ρώτησε την Βρισηίδα Ανδριώτου αν είναι ακόμη σε σχέση με τον Σπύρο Μαρτίκα, με την ίδια να απαντά, φυσικά, καταφατικά.

Επίσης, όταν η Εύη Σαλταφερίδου πήρε τον λόγο, με τον παρουσιαστή να σχολιάζει πως η παραγωγή τυχαία επέλεξε να την βάλει να κάτσει δίπλα στον
Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο. Η ίδια απάντησε πως μάλλον το έκαναν για να χαρεί ο παίκτης, μιας και ήταν τα γενέθλιά του.

Σε άλλο σημείο, ο Τάκης Καραγκούνιας σηκώθηκε και πήγε στη μέση του θεάτρου, καλώντας τον φίλο του, Κωνσταντίνο Βασάλο. Του φόρεσε μια άσπρη ποδιά, για να τον βραβεύσει ως “ενεργειακό θεραπευτή” του.

Survivor All Star: Η αποτυχημένη πρόβλεψη της Καρολίνας Καλύβα

Περίπου μία ώρα μετά από την έναρξη της βραδιάς, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ο παίκτης που περνάει στην τριάδα του τελικού, μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έμεινε εκτός.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος αυτού, ο παρουσιαστής ρώτησε την Καρολίνα Ζακλίν-Καλύβα ποια είναι τα δικά της προγνωστικά. Υπενθυμίζεται πως στο φετινό Survivor, η Καρολίνα και ο Μάριος είχαν έρθει αρκετά κοντά με τη σχέση τους να χαρακτηρίζεται σκάνδαλο.

“Αυτό που είπα και όταν αποχώρησα είναι ότι θέλω να δω τα αγαπημένα μου πρόσωπα στην 3άδα. Δεν πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι ο Μάριος θα είναι ο νικητής του Survivor”, είπε αρχικά η Καρολίνα και πρόσθεσε: Πίστευα ότι ο Μπάρτζης θα περάσει, αλλά σήμερα ξύπνησα και είχα ένα ένστικτο ότι θα δω τον Μάριο στην 3άδα”.

Τελικά, στην πρώτη πρόβλεψη έπεσε μέσα, αλλά η δεύτερη ήταν αποτυχημένη.

Στο τέλος της βραδιάς, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι οι παίκτες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο και το “χρυσό” έπαθλο των 100.000 ευρώ την Τρίτη (10/07) είναι ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να μένει εκτός Τελικού.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα