Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση – “Βαρέθηκα, θα σηκωθώ να φύγω”

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση – “Βαρέθηκα, θα σηκωθώ να φύγω”
Survivor All Star skai tv

Μεγάλη "μάχη" για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star. Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Επέστρεψε στους δέκτες μας το βράδυ της Κυριακής (03/04) το Survivor All Star, με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και νέες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες.

Οι παίκτες ρίχτηκαν για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για τους Μπλε οι οποίοι ηττήθηκαν από τους αντιπάλους και βρέθηκαν στο Συμβούλιο για να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά την πρωταπριλιάτικη φάρσα της παραγωγής, η οποία άφησε άφωνους τους παίκτες του Survivor All Star, οι Μπλε οδηγήθηκαν ως ηττημένοι στο επεισόδιο της Κυριακής στην κάλπη και στην άβολη θέση να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πιο “αδύναμο” κρίκο στην ομάδα τους.

Από τις ψήφους των Μπλε, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε για ακόμη μια φορά η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία φάνηκε απογοητευμένη από το αποτέλεσμα.

Βαρέθηκα, αλήθεια. Δεν έχω να πω κάτι. Έκανα κακό αγώνα σήμερα αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μόλις χάσω έναν αγώνα ψηφίζομαι. έχω κουραστεί αλήθεια. Άμα είναι να σηκωθώ να φύγω, αλήθεια το λέω. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Αν πηγαίνω δηλαδή κάθε εβδομάδα σε αγώνα και παίζω με το άγχος κάθε φορά ότι, αν χαθεί η ασυλία τότε θα είμαι εγώ που θα ψηφιστώ, συγγνώμη αλλά… Από την μία ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με κρατάει στο παιχνίδι αλλά από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι δεν ενοχλούμαι. Αν θεωρούμε εγώ η πιο αδύναμη παίκτρια αυτή την στιγμή, ας μην με στηρίξει ο κόσμος και να πάω στο σπίτι μου για να είναι καλά η ομάδα”, είπε η ίδια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα