Survivor All Star – “Έσπασε” ο Σπύρος για τη Βρισηίδα: “Δεν άντεξε το κορμάκι σου, είμαι εδώ για να παλέψω”

Survivor All Star – “Έσπασε” ο Σπύρος για τη Βρισηίδα: “Δεν άντεξε το κορμάκι σου, είμαι εδώ για να παλέψω”
Σπύρος Μαρτίκας glomex

Ανάμεικτα συναισθήματα και ποικίλλα σχόλια στις δύο ομάδες του Survivor All Star μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου. Τα δάκρυα του Σπύρου Μαρτίκα και τα "καρφιά" του Τάκη Καραγκούνια.

Παγωμάρα επικρατεί στην ομάδα των Μαχητών μετά την αναπάντεχη ανακοίνωση της Βρισηίδας Ανδριώτου στο Συμβούλιο του νησιού και την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star.

Όπως φαίνεται όμως η επιλογή της επηρέασε και τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας και συγκεκριμένα τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος “λύγισε” και ξέσπασε σε δάκρυα μιλώντας στις κάμερες.

“Βρισηίδα μου χθες ένιωσα ότι δεν άντεξες. Το κορμάκι σου δεν άντεξε. Βρισηίδα μου ήθελα και εγώ να φύγω μαζί σου χθες αλλά γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι είμαι εδώ για να παλέψω”, δήλωσε φανερά φορτισμένος, ενώ σχολίασε πως γνωρίζει ότι εκείνη θα είναι εκεί και θα τον περιμένει.

Με τη σειρά του ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ανέφερε πως το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο φέτος και τόσο σκληρό που “κάποιος πολύ εύκολα μπορεί να χάσει το μυαλό του”.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι αντίθετες φωνές, με τους Μπλε να σχολιάζουν πως ο Σπύρος Μαρτίκας θα έπρεπε να ακολουθήσει τη σύντροφό του και να αποχωρήσει και εκείνος προκειμένου να τη στηρίξει, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας δήλωσε χαρακτηριστικά πως “όταν κάποιος αποκαλεί ‘γυναίκα μου’ έναν άνθρωπο, τον ακολουθεί και ο Σπύρος είδαμε ότι είπε ότι δεν μπορώ να προδώσω τις υποσχέσεις που έχω δώσει κάπου. Αυτές οι υποσχέσεις είναι μεγαλύτερες από τις υποσχέσεις που έχεις δώσει στον άνθρωπο που θες να μοιραστείς μαζί του τη ζωή σου; Τελείως άκυρο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα