Survivor All Star: Τα πρώτα λόγια της Βρισηίδας – “Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα αποχωρούσα”

Survivor All Star: Τα πρώτα λόγια της Βρισηίδας – “Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα αποχωρούσα”

Οι πρώτες δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου μετά από την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor All Star. Για ποιο λόγο αποφάσισε να φύγει.

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μετά από την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης (10/01), παραχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό μας”, η πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία τους άφησε όλους άφωνους με την απόφασή της, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους εγκατέλειψε το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αναφέρθηκε στο περιστατικό που σημειώθηκε προτού φύγει για Άγιο Δομίνικο, καθώς και στον Σπύρο Μαρτίκα και τους συμπαίκτες της.

“Συνέβη αυτό που όλοι νομίζω πιστεύανε. Το σώμα μου δεν άντεξε. Μου το είχε πει πολύς κόσμος “μην πεθάνεις για αυτό το παιχνίδι, αν δεν αντέχεις, φύγε”. Ήμουν από τις παίκτριες που μπήκαν από την πρώτη μέρα πέρυσι, ήμουν 5,5 μήνες εκεί, οπότε είχα κουραστεί περισσότερο. Δεν ήμουν αθλήτρια, για να έχω εξασκηθεί σε ανάσες κλπ, ήμουν ένα μοντέλο. Ούτε φέτος πρόλαβα να εξασκηθώ για να μπω. Μου είχε αφήσει κάποια προβλήματα. Στον αυχένα, οιδήματα… Και πιεζόμουν πάρα πολύ, να ξαναζήσω όλο αυτό με την ταλαιπωρία, την πείνα, την βροχή, την κούραση. Ξυπνούσα και δεν μπορούσα να κάνω 10 μέτρα. Είπα “γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου;”. Μπορεί να πάθω κάτι πιο κακό”, εξομολογήθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά.

“Καλύτερα που έφυγα και τα παράτησα. Το σώμα μου με άφηνε… Ήταν δύσκολο γιατί δεν ήθελα να αφήσω τον Σπύρο. Μου λείπει ήδη πάρα πολύ. Αλλά όταν είπα ότι θέλω να φύγω απελευθερώθηκα μέσα μου, συμπλήρωσε, δηλώνοντας ικανοποιημένη από την απόφασή της.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε, μάλιστα, πως η απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς πάρθηκε τη στιγμή που ο παρουσιαστής του Survivor All Star την ρώτησε αν επιθυμεί να φύγει. Ο Σπύρος δεν ήξερε ότι θα το ανακοινώσω, κανείς δεν το ήξερε. Ήξερε μόνο ότι τους ζήτησα να με ψηφίσουν. Δεν περίμενα να με ρωτήσει ο Γιώργος Λιανός αν θέλω να αποχωρήσω οικειοθελώς. Εγώ ζήτησα από τους συμπαίκτες μου να με ψηφίσουν για να φύγω. Αν δεν έφευγα, θα προσπαθούσα να φανώ δυνατή μία βδομάδα ακόμα, μήπως ήταν η προσαρμογή δύσκολη. Εκείνη τη στιγμή είπα το “ναι”. Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα είχα αποχωρήσει”.

Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, που παραμένει στο παιχνίδι, λέγοντας: “Μετακόμισα στην Αθήνα για να μείνουμε μαζί. Φτιάχνουμε μαζί ένα σπίτι και τώρα δεν είναι έτοιμο και δεν θα είναι εδώ να με βοηθήσει. Σχεδιάσαμε μια ζωή μαζί και τώρα θα την σχεδιάζω μόνη μου. Θέλω να το ζήσει όσο μπορεί. Όποτε είναι να γυρίσει, θα γυρίσει. Εγώ θα είμαι εδώ να τον περιμένω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα