Survivor All Star: Οι παίκτες πλύθηκαν, ντύθηκαν και “ξανασυστήθηκαν” – “Φωτιά” τα πλάνα στις ντουζιέρες

Survivor All Star: Οι παίκτες πλύθηκαν, ντύθηκαν και “ξανασυστήθηκαν” – “Φωτιά” τα πλάνα στις ντουζιέρες
Survivor All Star glomex

Η ώρα που περίμεναν οι παίκτες του Survivor All Star αλλά και οι τηλεθεατές έφτασε, αφού έπειτα από 4 μήνες οι παίκτες πλύθηκαν και καλλωπίστηκαν για το μεγάλο πάρτι της Ένωσης.

Γεμάτο χαλάρωση και ομορφιά ήταν το επεισόδιο του Survivor All Star, το βράδυ της Κυριακής (23/4), αφού οι παίκτες πέταξαν τα βρώμικα αθλητικά τους ρούχα και παπούτσια και μετά από τέσσερις μήνες δύσκολων συνθηκών επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο για τους περισσότερους, προετοιμάστηκαν και φόρεσαν τα καλά τους για το πολυαναμενόμενο πάρτι Ένωσης των δύο ομάδων.

Ο ενθουσιασμός των παικτών των δύο ομάδων για την “ημέρα της κάθαρσης” ξεκίνησε από νωρίς με τους περισσότερους να εκφράζουν το πόσο ανυπομονούν να αντικρύσουν και πάλι την… καλή τους πλευρά, με τη Σταυρούλα να δηλώνει ότι ανυπομονεί να βγάλει από μέσα της τη γυναίκα, καθώς παραδέχθηκε πως αισθάνεται περισσότερο αθλήτρια το τελευταίο διάστημα.

“Θα ξεφύγει λίγο το μυαλό από την καθημερινότητα, από την πίεση των αγωνισμάτων, του φαγητού, του πώς θα επιβιώσουμε και θα ζήσουμε με συμπαίκτες και πλέον με αντιπάλους, φεύγουν όλα αυτά και πάμε να περάσουμε καλά”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάριος Πρίαμος.

Ο Γιώργος Κόρομι αστειευόμενος δήλωσε πως τα μαλλιά του μοιάζουν πλέον περισσότερο με κλαδιά φοίνικα και πως για το μπάνιο του θα χρειαστούν μάνικες και γυαλόχαρτα, ενώ από τη χαρά της η Σταυρούλα πήγε στις ντουζιέρες με ρόδα.

Οι παίκτες απόλαυσαν το μπάνιο τους στις ντουζιέρες με τα πλάνα που προβλήθηκαν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ να ανεβάζουν τη θερμοκρασία.

Αστειευόμενος ο Στέλιος Χανταμπάκης φορώντας μια πετσέτα στα μαλλιά, σχολίασε πως ανυπομονεί να χρησιμοποιήσει όλες τις ενυδατικές κρέμες για να νιώσει και εκείνος “λαμπερή”, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε δηλώσεις έχοντας πάνω του σαπουνάδες και σχολίασε ότι δεν περίμενε ότι ένα μπάνιο θα ήταν τόσο αναζωογονητικό.

“Μετά από 100 και μέρες ήρθε η ώρα να λουστούμε, να βάλουμε μαλλακτική στα μαλλιά, να βάλουμε σκραμπ στο σώμα και να αισθανθούμε γυν… άντρες! Άντρες σκληροπυρηνικοί, να ‘μαστε όπως πρέπει γιατί έχουμε το βράδυ να τραγουδήσουμε”, δήλωσε.

Αφού πλύθηκαν, καθαρίστηκαν και ντύθηκαν οι παίκτες συναντήθηκαν ξανά και… ξανασυστήθηκαν, αστειευόμενοι το πόσο έχουν αλλάξει εξωτερικά μετά το μπάνιο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα