Survivor All Star: Το μήνυμα Μαρτίκα στη Βρισηίδα – Η πρώτη αποχώρηση της χρονιάς

Survivor All Star: Το μήνυμα Μαρτίκα στη Βρισηίδα – Η πρώτη αποχώρηση της χρονιάς
Σπύρος Μαρτίκας Glomex

Σοκαρισμένοι οι παίκτες του Survivor All Star μετά την ξαφνική αποχώρηση της Βρισηίδας. Το πρώτο συμβούλιο αποχώρησης για φέτος είναι γεγονός. Δείτε το trailer της Τετάρτης (11/01).

Επιστρέφει στους δέκτες μας το βράδυ της Τετάρτης (11/01) το Survivor All Star, με τους καλύτερους παίκτες των προηγούμενων κύκλων να είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για τη νίκη.

Το χθεσινό συμβούλιο του νησιού τους άφησε όλους άφωνους, αφού η Βρισηίδα Ανδριώτου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι, ενώ από την ψηφοφορία της Μπλε ομάδας, που είχε χάσει την ασυλία, προέκυψαν ακόμη δύο υποψήφιοι: ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στο νέο trailer του ΣΚΑΙ για το αποψινό επεισόδιο, βλέπουμε τον Σπύρο Μαρτίκα να καταρρέει μπροστά στην κάμερα και να στέλνει ένα μήνυμα στην σύντροφό του, που εγκατέλειψε τον Άγιο Δομίνικο, λέγοντάς της: Βρισηίδα μου ήθελα κι εγώ να φύγω μαζί σου χθες, αλλά γνωρίζεις πολύ καλά ότι είμαι εδώ για να παλέψω”.

Παρά το σοκ των δύο ομάδων για την αποχώρηση της Βρισηίδας, οι Μαχητές και οι Διάσημοι ρίχνονται ξανά στη μάχη, προκειμένου να διεκδικήσουν το έπαθλο του σημερινού αγώνα.

Έπειτα, οι ομάδες θα συγκεντρωθούν στο πρώτο συμβούλιο αποχώρησης για φέτος, όπου θα μάθουμε τον παίκτη που αποχωρεί από το Survivor All Star. Συνολικά, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τέσσερις και είναι οι εξής: Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τετάρτης (11/01)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα