Survivor: Ανακοίνωση “βόμβα” από τον Λιανό – Άλαλοι οι παίκτες

Survivor: Ανακοίνωση “βόμβα” από τον Λιανό – Άλαλοι οι παίκτες
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor facebook Survivor Greece

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, σχετικά με μια σημαντική αλλαγή στη αποχώρηση της επόμενης εβδομάδας στο Survivor.

Με βαρύ κλίμα ξεκίνησε το χθεσινοβραδινό Συμβούλιο του Survivor. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός είχε μια δυσάρεστη “έκπληξη” για τους παίκτες, σχετικά με την αποχώρηση της επόμενης εβδομάδας.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, επειδή βρίσκονται στην τελική ευθεία, την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις. Έτσι, θα κριθεί η τελική τετράδα του Survivor 2022.

Survivor: Ποιος παίκτης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο

Στο Συμβούλιο του Νησιού οι παίκτες περίμεναν με αγωνία την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού, σχετικά με το ποιος παίκτης θα πρέπει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Θωμαή Εμμανουηλίδου και η Σταυρούλα Χρυσαεϊδή.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο τέλος του επεισοδίου, ο Σπύρος Μαρτίκας συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους, με αποτέλεσμα να μένει εκτός παιχνιδιού.

Πρόκειται για μια μεγάλη έκπληξη, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο από την πρώτη κιόλας μέρα, μετρώντας περίπου έξι μήνες “επιβίωσης”.

Survivor: Η στιγμή της αποχώρησης

Survivor: Με πόσα χρήματα αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο ο Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας μπήκε στο Survivor 5 από την πρώτη κιόλας ημέρα, όντας αποφασισμένος να βάλει τα δυνατά του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο παίκτης κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο για περίπου 6 μήνες, αποχωρώντας αναπάντεχα, αλλά συγκεντρώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, ο Σπύρος Μαρτίκας έπαιρνε 1.000 ευρώ την εβδομάδα, συνεπώς, φαίνεται πως έλαβε περίπου 28.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor 2022.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα