Survivor: Τεράστια ανατροπή – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Survivor: Τεράστια ανατροπή – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε
Survivor 5 FACEBOOK / @SURVIVORGREECE

Μεγάλη ανατροπή στο επεισόδιο της Πέμπτης και "βόμβα" από τον Γιώργο Λιανό. Ποιος παίκτης εγκαταλείπει τον Άγιο Δομίνικο;

Σε φορτισμένο κλίμα ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, μετά την ισοψηφία που υπήρξε στην τελευταία ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού.

Η τετράδα που αποτελείται από τον Σπύρο Μαρτίκα, τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, τον Νίκο Γιάννη και τον Στάθη Σχίζα φαίνεται να “ταρακουνήθηκε”, με μια λάθος συνεννόηση να βγάζει δύο εξ αυτών στον “τάκο”.

“Για 12η φορά υποψήφιος και αυτή τη φορά με μεγάλο μπέρδεμα και μεγάλη έκπληξη. Η Σταυρούλα έλεγε σε όλους μας να την ψηφίσουμε, δεν φοβάται και ήθελε να αποδείξει ότι δεν έχει πίσω πόρτες για να προχωρήσει στο Survivor. Μετά όμως συνεννοούμαστε σαν ομάδα να ψηφίσουμε οι δύο εμένα και οι δύο τον Στάθη.

Αυτή ήταν η συμφωνία και εκεί ήταν ο λόγος μου διατηρώντας τον σε αυτήν ώστε να μην έχουμε ανάγκη σε ότι κι αν έκανε η τριάδα της άλλης ομάδας. Πηγαίνουμε στην κάλπη και η Σταυρούλα μας λέει λίγο πριν πως θα ψηφίσει ότι σκεφτεί εκείνη την ώρα”, δήλωσε φανερά δυσαρεστημένος ο Σπύρος Μαρτίκας.

Survivor: “Βόμβα” από τον Γιώργο Λιανό

Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός είχε μια “έκπληξη” στους παίκτες, σχετικά με τις αποχωρήσεις την επόμενη εβδομάδα.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, επειδή βρίσκονται στην τελική ευθεία, την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις. Έτσι, θα κριθεί η τελική τετράδα του survivor.

Survivor: Ποιος παίκτης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο

Στο Συμβούλιο του Νησιού οι παίκτες περίμεναν με αγωνία την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού, σχετικά με το ποιος παίκτης θα πρέπει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Θωμαή Εμμανουηλίδου και η Σταυρούλα Χρυσαεϊδή.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο τέλος του επεισοδίου, ο Σπύρος Μαρτίκας συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους, με αποτέλεσμα να μένει εκτός παιχνιδιού.

Πρόκειται για μια μεγάλη έκπληξη, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο από την πρώτη κιόλας μέρα, μετρώντας περίπου έξι μήνες “επιβίωσης”.

Survivor: Η στιγμή της αποχώρησης

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα