Survivor: Ατομικό πλέον το παιχνίδι – Οι ανακοινώσεις του Λιανού στο έκτακτο συμβούλιο

Survivor: Ατομικό πλέον το παιχνίδι – Οι ανακοινώσεις του Λιανού στο έκτακτο συμβούλιο
Glomex

Ατομική υπόθεση γίνεται πλεόν το Survivor All Star, με κάθε παίκτη να βασίζεται στις προσωπικές του δυνάμεις για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Ανακατατάξεις έφερε στο Survivor All Star η αποχώρηση της Μελίνας Μεταξά, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μπαίνει πια σε νέα φάση και στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νικητή ή της νικήτριας.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τους 8 παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο για να τους κάνει ορισμένες ανακοινώσεις.

“Survivors, σας καλωσορίζω στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Ήρθε η ώρα να σας πω τον λόγο για τον οποίο κληθήκατε σε έκτακτο συμβούλιο. Η οχτάδα του Survivor All Star συνεχίζει στο ατομικό του Survivor“, ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

“Πλέον στην ασυλίες δεν υπάρχουν ομάδες, ο καθένας διεκδικεί με τις προσωπικές του δυνάμεις την ατομική του ασυλία και συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο στο παιχνίδι”, δήλωσε στην συνέχεια ο παρουσιαστής.

Οι παίκτες στην συνέχεια δήλωσαν πως περίμεναν την συγκεκριμένη ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το ατομικό παιχνίδι.

Όμως οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, καθώς στον στίβο μάχης, η τράπουλα θα μοιραστεί ξανά και θα δημιουργηθούν δύο νέες ομάδες για το αγώνισμα επάθλου.

Έτσι, οι παίκτες θα συμμετάσχουν σε έναν αγώνα κατάταξης για να προκύψουν οι δύο αρχηγοί των νέων ομάδων, που θα είναι και εκείνοι με τους καλύτερους χρόνους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα