Survivor: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ένα ακόμα βράδυ έντασης στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου με τους παίκτες του Survivor να "δείχνουν" τους τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση μια "ανάσα" πριν το πάρτι της ένωσης.

Ένα ακόμα επεισόδιο Survivor γεμάτο ανατροπές και εντάσεις ήταν αυτό της Δευτέρας. Μια ανάσα πριν το πάρτι της ένωσης, οι παίκτες των δύο ομάδων έδειξαν τους τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση.

Ο πρώτος ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά “Γιώργο μου και εγώ έχω παρατήσει πάρα πολλές δουλειές για να βρίσκομαι εδώ πέρα. Έχω παρατήσει και ό,τι πιο πολύτιμο έχω σε αυτή τη ζωή, το σκυλάκι μου, το οποίο το βρήκα στο δρόμο πριν 5 χρόνια στη Μύκονο και της έχω υπερβολική αδυναμία. Θεωρώ ότι δεν είναι το σκυλάκι μου ότι είναι το παιδί μου. Ελπίζω το τηλεοπτικό κοινό να με κρατήσει αυτή τη φορά, όπως και την προηγούμενη, σίγουρα ξέρουν ποιος είμαι γιατί δουλεύω για την τηλεόραση 20 γεμάτα χρόνια. Έχω να δώσω πάρα πολλά ακόμα στον αγωνιστικό τομέα του Survivor και είμαι σίγουρος ότι στο πάρτι της ένωσης θα διασκεδάσω όλη την Ελλάδα και θα διασκεδάσω και εγώ”.

Δεύτερος υποψήφιος ήταν ο Νίκος Αντωνόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του προέβη στις παρακάτω δηλώσεις “Θεωρώ ότι είναι νωρίς για μένα να φύγω. Βέβαια ο κόσμος είναι αυτός που θα το κρίνει. Αν θέλει να με δει να μάχομαι στους στίβους μάχης του Survivor αλλά και να συμβιώνω με την προσωπικότητά μου και τον χαρακτήρα μου μπορούν να με ψηφίσουν και ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θα τους είμαι ευγνώμων”.

Από τη μεριά της η τρίτη υποψήφια Στέλλα Ανδρεάδου τόνισε “Γιώργο, θέλω πάρα πολύ να παραμείνω στο παιχνίδι. Νιώθω ότι είναι πολύ νωρίς για να αποχωρήσω. Κάνω έκκληση στον κόσμο αν θέλει να με βλέπει να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να προσφέρω τα μέγιστα στην ομάδα μου να με στηρίξει με τη θετική του ψήφο. Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ”.

Τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Νίκος Γιάννης ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε “Επειδή είμαι παιδί της επαρχίας και επειδή ξέρω ότι η επαρχία στηρίζει και αγαπά τα παιδιά της και χαίρεται να τα βλέπει να ανεβαίνουν και να είναι ψηλά, ελπίζω να με στηρίξει κι αυτή τη φορά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα