Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε
print screen

Μέσα σε κλίμα αγωνίας ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης τον υποψήφιο που αποχωρεί από το Survivor. Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

Ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις αλλά και μεγάλες ανατροπές παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης (19/05). Στο επίκεντρο των αντιπαραθέσεων μεταξύ των παικτών του Survivor βρέθηκε για ακόμα μια φορά ο Τάκης Καραγκούνιας με τις “αιχμηρές” δηλώσεις του.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή τη βδομάδα ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Στάθης Σχίζας.

Σε ένα “τεταμένο” κλίμα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί είναι τελικά ο Τάκης Καραγκούνιας επιβεβαιώνοντας τα spoilers.

Ο ίδιος δήλωσε: “Σεβαστή η απόφαση του κόσμου, το χω ξαναπεί. Θα δούμε πως είναι το μέλλον λοιπόν, αφού θα φύγει αυτός ο άνθρωπος από δω μέσα. Σας ευχαριστώ πολύ. Πραγματικά”

“Είναι κάτι που ήξερα ότι θα κριθεί ανάμεσα σε μένα και στον Μαρτίκα. Η απόφαση του κόσμου είναι σεβαστή. Εγώ θα πάρω από δω λίγες αλλά καλές αναμνήσεις. Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου. Το Survivor ήταν για μένα ένας σταθμός. Τώρα θα γυρίσω στην κόρη μου και θα παλέψω για το όνειρο της. Θα βρω τρόπους να ενταχθώ και πάλι στον χώρο εργασίας μου.

Μια ευχή θα κάνω μόνο να σταματήσουν κάποιοι εδώ μέσα να είναι υποκριτές”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα