Survivor: “Εμείς χάνουμε και η Δαλάκα με τον Atakan χαριεντίζονται, τυφλώθηκαν από έρωτα”

Survivor: “Εμείς χάνουμε και η Δαλάκα με τον Atakan χαριεντίζονται, τυφλώθηκαν από έρωτα”

Δαλάκα και Atakan είναι συμπαίκτες, πλέον, στην ίδια ομάδα και συμβιώνουν στην παραλία, με τη χημεία ανάμεσά τους να μεγαλώνει και να ενοχλεί κάποιους από την υπόλοιπη ομάδα.

Το φλερτ και η αμοιβαία συμπάθεια μεταξύ Κατερίνας Δαλάκα και Atakan είναι έκδηλα εδώ και αρκετό στο Survivor, ωστόσο, μετά από τη μείξη των ομάδων το πράγμα έγινε ακόμη πιο έντονο.

Ήδη από την Τρίτη, Δαλάκα και Atakan είναι συμπαίκτες στην ίδια ομάδα και συμβιώνουν στην παραλία, με τη χημεία ανάμεσά τους να μεγαλώνει και να ενοχλεί, καθώς φαίνεται, κάποιους από την υπόλοιπη ομάδα.

Συγκεκριμένα, κατά των δύο παικτών, οι οποίοι μοιάζουν να είναι “στον κόσμο τους” και να μην ενδιαφέρονται για την ομάδα τους, ξέσπασε η Melisa, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Οι πιθανότητες να κερδίσουμε την αντίπαλη ομάδα είναι μηδαμινές. Όλα πλέον έχουν σχέση με το συναίσθημα, η ομάδα έγινε η φωλιά του έρωτα. Ο Emre με τη Δήμητρα, ο Atakan με τη Δαλάκα. Εμείς χάνουμε και η Δαλάκα με τον Emre χορεύουν, ο Atakan και η Δαλάκα χαριεντίζονται και ο Yusuf κάθεται στην άκρη, ενώ είμαστε μέσα στο άγχος για τον αγώνα. Δεν καταλαβαίνω που βαδίζει αυτή η ομάδα. Ήδη οι αντίπαλοι είναι πιο δυνατοί από μας. Έχουμε μόνο δύο δυνατούς άντρες, τον Yusuf και τον Atakan. Από τα κορίτσια θα έλεγα ότι η Δαλάκα είναι καλή, αλλά είναι τυφλωμένη από έρωτα και δεν ξέρει που βαδίζει. Πιθανόν θα μείνουμε νηστικοί”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα