Survivor: Επέστρεψαν οι περσινοί παίκτες – Βροχή, αγωνία και δύο σοβαροί τραυματισμοί

Survivor: Επέστρεψαν οι περσινοί παίκτες – Βροχή, αγωνία και δύο σοβαροί τραυματισμοί

Στο παιχνίδι μπήκαν ξανά οι Γιάννης Τσίλης, Μελίνα Μεταξά, Εύη Σαλταφερίδου, Πάνος Θεοδώρου και Σώζων Παλαίστρος Χάρος, οι ποίοι θα διεκδικήσουν εκ νέου το μεγάλο έπαθλο. Δύο τραυματισμοί παικτριών υπό καταρρακτώδη βροχή.

Λόγω των εκλογών της 26ης Μαΐου, το νέο επεισόδιο του Survivor 3 με το αγώνισμα επάθλου θα μεταδοθεί εκτάκτως στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, αντί το βράδυ.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον επεισόδιο, αφού οι περσινοί παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψαν το Σάββατο στον “τόπο του εγκλήματος” και είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν ξανά τις αντοχές τους.

Στο παιχνίδι μπήκαν ξανά οι Γιάννης Τσίλης, Μελίνα Μεταξά, Εύη Σαλταφερίδου, Πάνος Θεοδώρου και Σώζων Παλαίστρος Χάρος, οι ποίοι θα διεκδικήσουν εκ νέου το μεγάλο έπαθλο.

Παρακολουθώντας το βίντεο του trailer, καταλαβαίνουμε πως θα είναι ένας σκληρός και πολύ απαιτητικός αγώνας, ο οποίος, μάλιστα, θα οδηγήσει στον τραυματισμό δύο παικτριών.

Η μία παίκτρια θα έχει ένα πολύ δυνατό και άσχημο χτύπημα στη μέση της, ενώ η δεύτερη, θα παραπατήσει τη στιγμή που τρέχει και θα τραυματιστεί στο πόδι της.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα