Survivor: Έξαλλος ο Ατζούν Ιλιτζαλί – Ποινή στους 4 παίκτες που μίλησαν κρυφά με τις οικογένειές τους

Survivor: Έξαλλος ο Ατζούν Ιλιτζαλί – Ποινή στους 4 παίκτες που μίλησαν κρυφά με τις οικογένειές τους
Η στιγμή αποχώρησης της Melisa Facebook

Ποινή για τους τέσσερις παίκτες που επικοινώνησαν κρυφά με τις οικογένειές τους μέσω ενός Δομινικανού καπετάνιου-Αποχώρηση της Melisa

Στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor, ενώ οι παίκτες περίμεναν να ανακοινωθεί ποιος θα αποχωρούσε από την Μαύρη ομάδα, ο Ατζούν έκανε μία ανακοίνωση που τους ξάφνιασε.

Συγκεκριμένα, όπως τους ενημέρωσε ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής, είχε πληροφορηθεί ότι τέσσερις παίκτες είχαν ζητήσει βοήθεια από έναν Δομινικανό καπετάνιο και έστειλαν μηνύματα στις οικογένειές τους μέσω αυτού.

Οι παίκτες που παραβίασαν τους κανόνες επικοινωνίας είναι οι: Yusuf, Okay, Busra και Melisa και θα δεχτούν ποινή.

Όπως ανακοίνωσε ο Ατζούν, οι συγκεκριμένοι παίκτες, πέραν της Melisa που αποχώρησε χθες, δεν θα απολαύσουν τα έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους. Ο αριθμός των επάθλων, στα οποία δεν θα έχουν πρόσβαση, θα τους ανακοινωθεί εντός των ημερών. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί όμως έκανε και μια ανακοίνωση που χαροποίησε τους παίκτες που έχουν παιδιά. Όπως τους είπε θα τους φέρει λίγο πιο κοντά σε αυτά και θα τους δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Τα λόγια του Ατζούν

«Αυτοί που έχουν κάνει το λάθος ξέρουν για τι πρόκειται, αλλά θα το εξηγήσω στους υπόλοιπους που δεν ξέρουν τι έχει γίνει. Γιατί κάποιοι δεν ξέρουν τι συμβαίνει. Αντιληφθήκαμε ότι κάποιοι Τούρκοι παίκτες έχουν παραβιάσει τους κανόνες επικοινωνίας. Χρησιμοποιώντας ένας Δομινικανό καπετάνιο. Έστω και μικρή, δεν παύει να είναι παραβίαση των κανόνων επικοινωνίας. Κάποιοι παίκτες έστειλαν μήνυμα στους αγαπημένους τους, όπως “μην αγχώνεστε”, και άλλα τέτοια. Πρέπει να τους δοθεί μια ποινή. Στο Survivor υπάρχουν κανόνες και όταν δεν τηρούνται, δίνεται ποινή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα