Survivor: “Φρενίτιδα” για Τζέιμς-Σταυρούλα, “πρεμιέρα” με νίκες – Ο πρώτος υποψήφιος

Διαβάζεται σε 3'
Survivor: “Φρενίτιδα” για Τζέιμς-Σταυρούλα, “πρεμιέρα” με νίκες – Ο πρώτος υποψήφιος

Ενθουσιασμός στο Twitter, αλλά και στην ομάδα των Μαχητών, για την επιστροφή του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο Survivor 2024. Ποιοι κέρδισαν, ποιος βγήκε υποψήφιος.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor 2024 το βράδυ της Κυριακής (11/02) μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και η μεγάλη έκπληξη ήταν μία: η επιστροφή του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δύο πρώην παίκτες έφεραν πολλά χαμόγελα στην ομάδα των Μαχητών, καθώς οι παίκτες θεώρησαν ότι με τις προσθήκες αυτές θα δυναμώσουν και θα καταφέρουν να οδηγηθούν σε νίκες, σε έπαθλα και σε ασυλίες.

Survivor: Η είσοδος Σταυρούλας Χρυσαειδή και Τζέιμς Καφετζή

Survivor: Νέοι παίκτες – Αμανατίδου, Βουγιουκαλάκης, Τουρκογεώργος

Λίγο πριν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε άλλους τρεις νέους παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι. Ο λόγος για την Έλενα Αμανατίδου, τον Κώστα Βουγιουκαλάκη και τον Θοδωρή Τουρκογεώργο.

Survivor: Νικητές οι Μαχητές στην πρώτη ασυλία

Ο χθεσινός αγώνας είχε φοβερές αναμετρήσεις, κάποιες εκ των οποίων τόσο οι παίκτες όσο και οι τηλεθεατές, τις περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έπαιξε απέναντι στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, την οποία κέρδισε, αλλά και απέναντι στην Κατερίνα Δαλάκα, από τον οποία έχασε.

Ο Τζέιμς Καφετζής είχε μια αναμέτρηση με τον Αλέξη Παππά, χάνοντας για πολύ λίγο, ενώ στη συνέχεια έφερε έναν πόντο για την ομάδα του.

Μάλιστα, οι δυο τους έτρεξαν στο flag race και έφεραν την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα τους.

Survivor: Φρενίτιδα στο Twitter για τις επιστροφές

Οι δύο παίκτες, που αποτελούν πολύ αγαπημένα πρόσωπα για το τηλεοπτικό κοινό, προκάλεσαν τεράστια χαρά στους χρήστες του Twitter το βράδυ της Κυριακής (11/02).

Έτσι, τα σχόλια στην πλατφόρμα πήραν “φωτιά”, με τους τηλεθεατές να αποθεώνουν τους πρώην παίκτες και να δηλώνουν πως το ριάλιτι επιβίωσης τώρα απέκτησε πραγματικό ενδιαφέρον.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν η αγωνιστικότητα της Σταυρούλας, που θεωρείται μια από τις καλύτερες γυναίκες παίκτριες που έχουν περάσει από το Survivor, και το στρατηγικό μυαλό του Τζέιμς, που για το οποίο φημίζεται ήδη από την πρώτη του συμμετοχή.

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σημειώνεται πως στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, η Κόκκινη ομάδα κλήθηκε να ψηφίσει έναν συμπαίκτη της προς αποχώρηση.

Οι παίκτες δήλωσαν ότι ψήφισαν αγωνιστικά και η κάλπη έδειξε το όνομα της Ζωής, η οποία είπε πως δεν θεωρεί τον εαυτό της την πιο αδύναμη παίκτρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα