Survivor: Ο Τζέιμς Καφετζής επέστρεψε και δεν τον περίμενε κανείς

Διαβάζεται σε 2'
Ο Τζέιμς Καφετζής επέστρεψε
Ο Τζέιμς Καφετζής επέστρεψε Glomex

Με δύο νέες και πολυσυζητημένες αφίξεις επέστρεψε το Survivor το βράδυ της Κυριακής (11/02). Μπήκε στο παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor 2024 το βράδυ της Κυριακής (11/02) μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, γεμάτο ανατροπές και πολλές εκπλήξεις.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Τζέιμς Καφετζής και Σταυρούλα Χρυσαειδή έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και στην καλύβα των Μαχητών, όπου και εντάχθηκαν.

Αυτό που δεν περίμενε ωστόσο ο Τζέιμς Καφετζής κατά την επιστροφή του στον Άγιο Δομίνικο ήταν η απουσία των συμπαικτών του από την καλύβα.

“Πρώτη ημέρα στο παιχνίδι και κατά την άφιξη μου δεν βρήκα κανέναν στην καλύβα. Οπότε έπρεπε να προχωρήσω πιο βαθιά στη ζούγκλα για να τους βρω”, είπε στην κάμερα ο Τζέιμς.

“Όλοι κάθονταν στο ποτάμι δίπλα , όπου έχουν φτιάξει ένα ωραίο στέκι εκεί πέρα και αράζουν οπότε είναι το νέο μου στέκι. Από ότι είδα, χάρηκαν όλα τα παιδιά της ομάδας όταν με είδαν”, είπε στην συνέχεια ο ίδιος.

Survivor: Η επιστροφή της Σταυρούλας

Την εμφάνισή της στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου έκανε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, σκορπώντας χαμόγελα στους Μαχητές.

“Ξανά πίσω, θα πω. Γνώριμα μέρη όσο δεν πάει, έχω ζήσει σε αυτήν την καλύβα πάρα πολλούς μήνες και όλα μου φαίνονται ίδια για να πω την αλήθεια. Με νέα όμως πρόσωπα”, δήλωσε στην κάμερα του Survivor η Σταυρούλα.

“Η αλήθεια είναι ότι εγώ ζήτησα να μπω στην μπλε ομάδα! Εν τω μεταξύ σας βλέπω και έχετε αδυνατίσει πάρα πολύ όλοι, καιρός να αλλάξει λίγο αυτό. Τι λέτε; Να αρχίσουμε να τρώμε λίγο σιγά σιγά”, είπε η ίδια στους συμπαίκτες της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα