Survivor: H παίκτρια που αποχώρησε – “Προσπάθησα να είμαι με χαμόγελο, όπως πάντα”

Διαβάζεται σε 2'
Survivor: H παίκτρια που αποχώρησε – “Προσπάθησα να είμαι με χαμόγελο, όπως πάντα”
glomex/ΣΚΑΙ

Η τελευταία αποχώρηση πριν από το πολυαναμενόμενο Πάρτι της Ένωσης του Survivor 2024. Ανατροπή με το έπαθλο επικοινωνίας.

Με την τελευταία μονομαχία και αποχώρηση πριν από το Πάρτι της Ένωσης ολοκληρώθηκε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, το οποίο ήταν γεμάτο συγκινήσεις, ενώ δεν έλειψαν για ένα ακόμα επεισόδιο και οι εντάσεις μεταξύ των παικτών.

Οι δύο ομάδες “ρίχτηκαν” στους στίβους μάχης, διεκδικώντας το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο τόσο οι Κόκκινοι όσο και οι Μπλε επιζητούν με μεγάλη λαχτάρα.

Νικήτρια ομάδα ήταν η Κόκκινη με 6-4, καθώς λόγω της βροχής αλλά και του σπασίματος της κατασκευής, αποφασίστηκε το παιχνίδι να λήξει στους έξι αντί τους 12 πόντους.

Στη συνέχεια όμως, ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε πως το έπαθλο επικοινωνίας θα δοθεί και στις δύο ομάδες, καθώς και το φαγητό, ώστε να μην αισθάνονται αδικημένοι οι παίκτες των Μπλε, να πάνε όλοι ευχαριστημένοι στις μονομαχίες και στη συνέχεια στο πάρτι της ένωσης.

Στο χθεσινό επεισόδιο, υπήρξε και άλλη μια έκπληξη την οποία ανακοίνωσε στις δύο ομάδες ο Γιώργος Λιανός, λέγοντας σε Μπλε και κόκκινους πως θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο Πάρτι της Ένωσης με τον Σάκη Ρουβά. Αμέσως οι παίκτες των δύο ομάδων, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους.

Survivor: Η παίκτρια που αποχώρησε

Η πρώτη που κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στο Survivor ήταν η Ασημίνα, με 4-0 την οποία ακολούθησε η Δώρα με το ίδιο σκορ.

Χρύσα και Άιρα βρέθηκαν αντιμέτωπες στην τελική μονομαχία, την οποία οι συμπαίκτες τους παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα.

Η Χρύσα αρχικά προηγήθηκε με 3-2, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε την ισοφάριση από την Άιρα, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 3-3.

Στην 6η μονομαχία, Η Χρύσα ήταν αυτή που έκανε το 4-3 κι έτσι η Άιρα αποχώρησε από το Survivor 2024, λίγο πριν το Πάρτι της Ένωσης.

Εμφανώς συγκινημέν η βρέθηκε στην αγκαλιά των συμπαικτών της και αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο με ένα όμορφο χαμόγελο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα