Survivor: Η μεγάλη ανακοίνωση Λιανού για τον τραγουδιστή που θα εμφανιστεί στο Πάρτι της Ένωσης

Διαβάζεται σε 2'
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor ΣΚΑΙ

Πλησιάζει το Πάρτι της Ένωσης του Survivor, όπου οι παίκτες θα λουστούν, θα φάνε και θα διασκεδάσουν. Ποιος θα είναι ο φετινός εκλεκτός καλεσμένος που θα τραγουδήσει.

Σε ανακοινώσεις προέβη ο Γιώργος Λιανός, στο Survivor της Τετάρτης, που αφορούσαν στο επερχόμενο πάρτι της ένωσης των δυο ομάδων. Ένα πάρτι που, όπως κάθε χρόνο, αποτελεί σημείο αναφοράς στον Άγιο Δομίνικο για το ριάλιτι επιβίωσης.

Ξεκινώντας να λέει στους παίκτες όσα θα ζήσουν σε λίγα 24ωρα, ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να αποκαλύψει αρχικά τους παλιούς γνώριμους που θα συναντήσουν οι Μπλε και οι Κόκκινοι. Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Ρία Κολοβού, οι οποίοι είχαν κερδίσει τους προηγούμενους διαγωνισμούς τραγουδιού στo Survivor και θα επανέλθουν τώρα στον Άγιο Δομίνικο για το πάρτι της ένωσης.

Ωστόσο, η αγωνία των περισσοτέρων αφορούσε το κομμάτι του καλεσμένου τραγουδιστή. «Αφού λήξει το μεγάλο γλέντι και βγάλουμε και τον νικητή ή τη νικήτρια του διαγωνισμού, που θα έρθει εδώ και πάλι του χρόνου, θα έχουμε και κάποιους ανθρώπους οι οποίοι θα έρθουν από την Αθήνα για να τραγουδήσουν, να σας διασκεδάσουν, να νιώσετε καλά με την παρουσία τους» είπε ο Γιώργος Λιανός και πρόσθεσε:

«Στο φετινό πάρτι της ένωσης, λοιπόν, θα έρθει ένας καλλιτέχνης, άνδρας, ο οποίος έχει μεγάλο ρεπερτόριο και έχει πάρει πάρα πολλά μπράβο και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Θα έρθει ένας τραγουδιστής – περφόρμερ»,  για να αναφωνήσουν όλοι, με μια φωνή, «ο Σάκης Ρουβάς».

«Μόνο αυτός θα μπορούσε να έρθει! Ο Σάκης Ρουβάς, λοιπόν, θα έρθει στο πάρτι της ένωσης του Survivor» επιβεβαίωσε ο Γιώργος Λιανός με την Κατερίνα Δαλάκα να παίρνει τον λόγο για να δηλώσει «τεράστια Ρουβίτσα».

Σημειώνεται πως, προ ημερών, το NEWS 24/7 είχε αποκαλύψει το όνομα του τραγουδιστή που θα βρεθεί στο πάρτι της ένωσης φέτος, αναλαμβάνοντας να απογειώσει την ιδιαίτερη βραδιά θα τους.

Όπως γίνεται σε κάθε σεζόν, οι παίκτες και οι παίκτριες θα επιλέξουν ένα τραγούδι που θα ερμηνεύσουν, για το οποίο θα βαθμολογηθούν, μάλιστα, από τους υπόλοιπους.

Δείτε το απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα