Survivor: Η αντίδραση του Κώστα Πηλαδάκη στο σχόλιο του Ατζούν για τις συντρόφους του

Survivor: Η αντίδραση του Κώστα Πηλαδάκη στο σχόλιο του Ατζούν για τις συντρόφους του
Κώστας Πηλαδάκης - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου PAPADAKIS PRESS

Η φίλη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, Μαρία Καλάβρια, μετέφερε το πώς αντέδρασε ο Κώστας Πηλαδάκης όταν άκουσε το άκομψο σχόλιο του Ατζούν για τις πρώην συντρόφους του στο Survivor.

Στην εκπομπή “Happy Day” μίλησε η Μαρία Καλάβρια, η οποία είναι καλή φίλη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, που συμμετέχει αυτή την περίοδο στο Survivor.

Η γνωστή επιχειρηματίας σχολίασε την αναφορά του Ατζούν Ιλιτζαλί στις πρώην συντρόφους του Κώστα Πηλαδάκη, λέγοντας αρχικά για την παίκτρια του Survivor:

“Ποιος δεν θα ένιωθε αμήχανα στη θέση της Ναυσικάς, όταν για κάποιο λόγο λένε και χρησιμοποιούν ότι είναι ίσως η δεύτερη σχέση του κυρίου Πηλαδάκη που μπαίνει μέσα στο Survivor; Ήταν τελείως άκομψο, δεν θα έπρεπε καν. Νομίζω ότι φέτος το Survivor έχει γίνει πολύ ριάλιτι, αλλά με άσχημο τρόπο, έχουν ξεφύγει φέτος, δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα και πρέπει οι παίκτες να είναι πάρα πολύ δυνατοί για να μπορούν να αντέξουν όλα αυτά που γίνονται εκεί”.

Έπειτα, η Μαρία Καλάβρια δήλωσε πως έχει επικοινωνήσει με τον σύντροφο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, Κώστα Πηλαδάκη, και μετέφερε την αντίδρασή του, αναφέροντας:

“Ναι, μίλησα με τον κύριο Πηλαδάκη, σίγουρα δεν του άρεσε καθόλου όλη αυτή η αναφορά που έγινε, δεν υπήρχε λόγος να γίνει. Ο Ατζούν μπορεί να αναφέρθηκε, αλλά σίγουρα, αυτό σας το λέω συγκεκριμένα, δεν είναι φίλος του, δεν έχουν γνωριστεί ποτέ. Και όταν η Ναυσικά μπήκε στο Survivor ο Κώστας ήταν ο τελευταίος που το συζήτησε μαζί του, δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Είναι σίγουρο ότι δεν είναι φίλοι. Τη στηρίζει και την περιμένει πώς και πώς”.

Δείτε τις δηλώσεις της Μαρίας Καλάβρια:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα