Survivor: Το άβολο σχόλιο του Ατζούν για τον Κώστα Πηλαδάκη – Αμήχανη η Ναυσικά

Survivor: Το άβολο σχόλιο του Ατζούν για τον Κώστα Πηλαδάκη – Αμήχανη η Ναυσικά
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Glomex

Ένα σχόλιο για τις κοπέλες του Κώστα Πηλαδάκη, του συντρόφου της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο Survivor. Πώς αντέδρασε η παίκτρια.

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (25/04) στον ΣΚΑΙ.

Ο Γιώργος Λιανός παραμένει εκτός Survivor και μακριά από τον Άγιο Δομίνικο καθώς έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους. Έτσι, τη θέση του πήρε χθες ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος είχε ετοιμάσει μια τεράστια έκπληξη για τη νικήτρια ομάδα του αγωνίσματος: ένα ταξίδι στο Μαΐάμι, το οποίο κέρδισαν οι Κόκκινοι.

Πριν από την έναρξη του αγωνίσματος, ο Ατζούν Ιλιτζαλί συνομίλησε με τους παίκτες των δύο ομάδων, ωστόσο, το ενδιαφέρον του επικεντρώθηκε στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως γνωρίζει τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη.

“Είσαι πολύ αισιόδοξο κορίτσι, αλλά ένα πράγμα πολύ ενδιαφέρον για σένα είναι το αγόρι σου, ο Κώστας Πηλαδάκης. Είναι ένα πολύ καλό παιδί από την Ελλάδα και εύχομαι να είστε πολλά χρόνια μαζί και ευτυχισμένοι”, είπε αρχικά ο Τούρκος παραγωγός και στη συνέχεια εξήγησε το πώς γνωρίζονται, αναφέροντας:

“Τον ξέρω πριν από σένα, από τον πρώτο κύκλο του Survivor. Ο Κώστας σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει κάποιο κορίτσι του στο παιχνίδι μας. Οπότε, Κώστα, ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά. Είναι τόσο όμορφο και αισιόδοξο κορίτσι, σε παρακαλώ μείνε μαζί της και είμαι σίγουρος ότι θα είσαι πολύ ευτυχισμένος. Εύχομαι ότι δε θα στείλεις άλλο κορίτσι στα επόμενα Survivors“.

Το άβολο σχόλιο του Τούρκου παραγωγού έφερε σε αμηχανία την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία γέλασε και απάντησε πως ο σύντροφός της “έχει καλό γούστο”.

Survivor: Δείτε το βίντεο με το σχόλιο του Ατζούν

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα