Survivor: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παντρεύεται – Πώς έμαθε για την πρόταση γάμου

Survivor: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παντρεύεται – Πώς έμαθε για την πρόταση γάμου
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor Glomex

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έμαθε πως παντρεύεται μέσα από το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor. Πώς έγινε η πρόταση γάμου και πώς αντέδρασε η ίδια.

Οι Διάσημοι ήταν οι νικητές του αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας που παρακολουθήσαμε στο Survivor το βράδυ της Τρίτης στον ΣΚΑΙ.

Οι παίκτες των Κόκκινων ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα έβλεπαν βιντεοσκοπημένα μηνύματα από τους φίλους τους, ενώ μια μεγάλη έκπληξη περίμενε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία έμεινε άφωνη όταν ήρθε η δική της σειρά.

Συγκεκριμένα, στην παίκτρια έστειλε μήνυμα ο πολύ καλός της φίλος Ανανίας, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς την ενημέρωσε για την πρόταση γάμου που της κάνει ο σύντροφός της και πως ο ίδιος θα μπει κουμπάρος, εφόσον την δεχτεί.

“Τα ζώα σου είναι μια χαρά, άλλωστε ξέρεις ότι τα προσέχει ο Π.Κ. που σε λατρεύει και του λείπεις. Θέλω να σου πω ότι μου έκανε την πρόταση, εφόσον κι εσύ συμφωνείς, να γίνω κουμπάρος στον γάμο σας και θα είναι μεγάλη μου τιμή. Σε περιμένουμε, σου στέλνουμε θετική ενέργεια, συνέχισε έτσι και σε αγαπάμε πολύ”, είπε ο Ανανίας.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν μπορούσε να το πιστέψει, ενώ οι συμπαίκτες και οι συμπαίκτριές της ξέσπασαν σε φωνές ενθουσιασμού και χειροκροτήματα.

“Μήπως ονειρεύομαι;”, αναρωτήθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ενώ απάντησε ότι δέχεται την πρόταση γάμου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα