Survivor: Η Κάτια “καταρρέει” σε αγώνισμα

Survivor: Η Κάτια “καταρρέει” σε αγώνισμα
Youtube

Ένα μυστήριο πλανάται στον αέρα σχετικά με την κατάσταση υγείας της Κάτιας Ταραμπάνκο, η οποία απουσίαζε σε ολόκληρο σχεδόν το επεισόδιο της Κυριακής του ριάλιτι επιβίωσης. Η στιγμή που καταρρέει στο αποψινό επεισόδιο.

Αισθητή ήταν η απουσία της Κάτιας Ταραμπάνκο στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor, καθώς όπως έγινε γνωστό η παίκτρια των Διάσημων χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή της και την αιτία του περιστατικού αυτού.

Η παίκτρια έλειπε από σχεδόν όλο το επεισόδιο, ωστόσο στο trailer του αποψινού επεισοδίου είδαμε πως γυρίζει στην παραλία και μάλιστα θα πάρει μέρος στο αγώνισμα ασυλίας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του αποψινού επεισοδίου οι παίκτες καλούνται να σπρώξουν με όλη τους τη δύναμη ένα ξύλο, κάτι που φυσικά που απαιτεί δυνάμεις που οι Διάσημοι δεν διαθέτουν σε μεγάλο βαθμό λόγω της απουσίας φαγητού.

Σε μία από τις εικόνες που μεταδόθηκε, το γνωστό μοντέλο φαίνεται να έχει καταρρεύσει, δείχνοντας είτε να έχει χτυπηθεί από κάτι, είτε να έχει λιποθυμήσει, με τον Γιώργο Λιανό να ζητά την παρουσία γιατρού.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα