Survivor: Η οργή Σπαλιάρα για ‘στήσιμο’ Κοκκινάκη. Όλοι εναντίον όλων

Survivor: Η οργή Σπαλιάρα για ‘στήσιμο’ Κοκκινάκη. Όλοι εναντίον όλων

Ξέφυγαν οι κόντρες στο Survivor. Στο επίκεντρο οι κατηγορίες για "δήθεν τραυματισμό" Σπαλιάρα, για προκλητικούς πανηγυρισμούς, αλλά και για "στημένη" ψηφοφορία στο Συμβούλιο (Vids)

Πολλοί έκαναν λόγο για ένα αγώνισμα “ραμμένο στα μέτρα των διασήμων”. Άλλοι τέθηκαν υπέρ του Σπαλιάρα που απέκρουσε τις κατηγορίες για “δήθεν τραυματισμό” της μέσης τους, ενώ άλλοι είδαν “δόλο” στη στρατηγική παικτών των Διασήμων. Όλα αυτά στα social media, κατά την εξέλιξη αλλά και αμέσως μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor που έδωσε την ασυλία στο στρατόπεδο του Ντάνου και ανέδειξε ως προτεινόμενους τρεις Μαχητές, οι οποίοι έχασαν με 10-3.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, μέσα από την κάλπη, είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας με πέντε ψήφους. Ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, λόγω ατομικής ασυλίας, έβγαλαν προτεινόμενους Σάρα Εσκενάζυ και Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου αντίστοιχα.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο “μισθοφόρος” και ο Σπαλιάρας κατηγόρησαν τον Αγγελόπουλο για προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα τους, λέγοντας πως φώναζε “δεν αντέχουν”.

Στο Συμβούλιο, συζητήθηκαν οι προσβολές, το περιστατικό με την τραυματισμένη μέση του Γ. Σπαλιάρα και τους πανηγυρισμούς αλλά και τα “μαγειρέματα” στις ψηφοφορίες.  Ο Σπαλιάρας είπε ότι ο Κοκκινάκης “μαγείρεψε” με τη Λάουρα μια ψηφοφορία, προκειμένου να μπει και ο Χούτος μέσα.

Ο Σπαλιάρας ανάφερε: “Ο Κώστας, δεν ήθελε να κοντραριστούν με τον Αγγελόπουλο αυτός και η Λάουρα, και αλληλοψήφιστηκαν με τη Λάουρα για να βγουν τέσσερις υποψήφιοι και να βγει και ο Λάμπρος Χούτος. Πράγμα που τελικά τους βγήκε”. Ο Σπαλιάρας επικαλέστηκε τον Χρανιώτη, τον Μπο και τον Αγγελόπουλο, για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του. Ειδικά ο Χρανιώτης και ο Αγγελόπουλος αντέδρασαν έντονα και ζήτησαν από τον Σπαλιάρα εξηγήσεις.

Όπως θα δείτε στα πλάνα του τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο, η ένταση έχει χτυπήσει “κόκκινο” με τον Κοκκινάκη και τον Σπαλιάρα να εμπλέκονται σε μεγάλο καυγά.

Όταν βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα σε Κοκκινάκη και Σπαλιάρα:

Η στιγμή που κατέρρευσε η Ελισάβετ:

Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα