Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Κατσαούνη μετά την αποβολή – “Ευχαριστώ και συγγνώμη”

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Κατσαούνη μετά την αποβολή – “Ευχαριστώ και συγγνώμη”
Ο Γιώργος Κατσαούνης στο Survivor Glomex

Ο Γιώργος Κατσαούνης προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, μετά την αποβολή του από το Survivor λόγω της βίαιης επίθεσης εναντίον του Τάκη Καραγκούνια. Η φωτογραφία που δημοσίευσε. Τι έγραψε.

Στην αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη από το Survivor προχώρησε πριν από μερικές μέρες η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο λόγος του αποκλεισμού του από το Survivor ήταν η βίαιη επίθεση εναντίον του Τάκη Καραγκούνια το προηγούμενο βράδυ, πράξη η οποία θεωρήθηκε απαράδεκτη και ότι παραβιάζει τους κανόνες του παιχνιδιού.

Ο Γιώργος Κατσαούνης απομακρύνθηκε άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες από το Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει σε παίκτες και τηλεθεατές την απόφαση της παραγωγής, λέγοντας:

“Υπήρξαμε μάρτυρες και εμείς και εσείς ενός περιστατικού, το οποίο μας θορύβησε και μας στεναχώρησε. Καθίσαμε με πολλή προσοχή και μελετήσαμε το συγκεκριμένο περιστατικό. Ο Γιώργος Κατσαούνης αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια. Εξετάσαμε όλη αυτή την ενέργεια. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε όλοι σας, το Survivor έχει κανόνες. Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν απ’ τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού. Η απόφαση της παραγωγής είναι ότι ο παίκτης δεν θα συνεχίσει στο Survivor. Θα πρέπει να αποχωρήσει”.

Μετά τα πρώτα λόγια της αδερφής του, Αναστασίας, ο Γιώργος Κατσαούνης προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας το κοινό και ζητώντας συγγνώμη.

Ο πρώην παίκτης του Survivor δημοσίευσε μια φωτογραφία του από το παιχνίδι, στην οποία αναγράφεται το ψευδώνυμό του “Τσακατσούκας”, και τη συνόδευσε με τα παρακάτω λόγια:

“Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικά. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό, αλλά το έπαθλο για εμένα είστε εσείς… ΛΟΧΑΓΟΣ”.

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Κατσαούνη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα