Survivor: Αποβλήθηκε οριστικά ο Κατσαούνης – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Αποβλήθηκε οριστικά ο Κατσαούνης – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor Facebook / @Survivor Greece

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την απόφαση της παραγωγής του Survivor για την ποινή του Γιώργου Κατσαούνη, μετά τη βίαιη επίθεση στον Τάκη Καραγκούνια. Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Γεμάτο αγωνία ήταν το επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (08/05) στον ΣΚΑΙ, καθώς όλοι περίμεναν την απόφαση της παραγωγής για το μέλλον του Γιώργου Κατσαούνη, μετά τη βίαιη επίθεσή του εναντίον του Τάκη Καραγκούνια.

Ο Γιώργος Κατσαούνης έμεινε εκτός αγωνίσματος στο χθεσινό επεισόδιο, έπειτα από την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως δεν θα μπορεί να συμμετάσχει, έως ότου η παραγωγή να αποφασίσει την ποινή που θα του επιβάλει. Έτσι, απουσίαζε και στο αγώνισμα της Κυριακής, στο οποίο οι παίκτες διεκδίκησαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Σημειώνεται πως την πρώτη ασυλία κέρδισε η ομάδα των Μπλε, ενώ την ατομική ασυλία πήρε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία θα κληθεί να υποδείξει έναν συμπαίκτη της προς αποχώρηση.

Survivor: Η ανακοίνωση για την ποινή του Κατσαούνη

Στην αρχή του συμβουλίου του νησιού, στο οποίο ο Γιώργος Κατσαούνης ήταν απών, ο παρουσιαστής του Survivor ανακοίνωσε τα εξής:

“Υπήρξαμε μάρτυρες και εμείς και εσείς ενός περιστατικού, το οποίο μας θορύβησε και μας στεναχώρησε. Καθίσαμε με πολλή προσοχή και μελετήσαμε το συγκεκριμένο περιστατικό. Εξετάσαμε όλη αυτή την ενέργεια. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε όλοι σας, το Survivor έχει κανόνες. Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν απ’ τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού. Η απόφαση της παραγωγής είναι ότι ο παίκτης δεν θα συνεχίσει στο Survivor. Θα πρέπει να αποχωρήσει”.

Survivor: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Στη συνέχεια ακολούθησε η ψηφοφορία της Κόκκινης ομάδας, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Η ίδια είπε πως το περίμενε επειδή έχει πέσει αγωνιστικά, ωστόσο, δεν το θεωρεί δίκαιο. Σημείωσε ότι έχει πέσει και ψυχολογικά, λόγω του τραυματισμού της, ενώ επεσήμανε ότι από αύριο θα σκεφτεί κάποια πράγματα διαφορετικά και ότι “η Ασημίνα αλλάζει”.

Survivor: Η βίαιη επίθεση που προηγήθηκε

Όλα ξεκίνησαν όταν έπιασε βροχή στην παραλία των Survivors και ο Τάκης άρχισε να ψάχνει τα παπούτσια του. Αφού ρώτησε αρκετούς και δεν τα είχε πάρει κανείς, τα βρήκε σε διαφορετική θέση από αυτήν που τα είχε αφήσει.

“Όποιος τα πήρε… το σπίτι του”, είπε ο Τάκης, με τον Γιώργο Κατσαούνη να του απαντά από μακριά: “Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου σπίτια”.

“Τα παπούτσια τα είχα εδώ και τα βρήκα στην παραλία. Όποιος τα πήρε θα τα ακούσει”, δήλωσε ο Τάκης, ενώ ο Κατσαούνης απάντησε: “Να μην ξαναναφέρεις σπίτια”.

Τότε, ο Γιώργος Κατσαούνης πλησίασε τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος, και του επιτέθηκε για τις φράσεις που χρησιμοποίησε, ενώ προσπάθησε να τον χτυπήσει.

Οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια και οι υπόλοιποι μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν, ενώ κάποια πλάνα “κόπηκαν” στο μοντάζ από την παραγωγή.

Μετά το περιστατικό, ο Γιώργος Κατσαούνης εξήγησε στην κάμερα του Survivor ότι τα παπούτσια του Τάκη Καραγκούνια τα πήρε καταλάθος και το συνειδητοποίησε αργότερα.

Όσο για τον καβγά, είπε πως δεν είχε σκοπό να χτυπήσει τον Τάκη και πως τον πλησίασε απειλητικά, γιατί ήθελε μόνο να τον φοβερίσει.

Αντιθέτως, ο Τάκης ανέφερε πως ο παίκτης τον κλώτσησε και τον χτύπησε στο πρόσωπο.΄

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα