Γιώργος Κατσαούνης: Το μήνυμα της αδερφής του μετά την αποβολή του από το Survivor

Γιώργος Κατσαούνης: Το μήνυμα της αδερφής του μετά την αποβολή του από το Survivor
Ο Γιώργος Κατσαούνης στο Survivor 5 YouTube

Απομακρύνθηκε οριστικά από το Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης. Εν αναμονή της επιστροφής του στην Ελλάδα, η αφερφή του, Αναστασία, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram.

Την οριστική αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη από το Survivor ανακοίνωσε στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός, εκπλήσσοντας τους πάντες.

Μετά την βίαιη επίθεσή του εναντίον του Τάκη Καραγκούνια, ο παίκτης του Survivor απομακρύνθηκε αρχικά από τα αγωνίσματα μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει την ποινή που θα του επιβάλει, ενώ στη συνέχεια ανακοινώθηκε πως απομακρύνεται γενικώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, καθώς η πράξη του αποτελεί παραβίαση των βασικών κανόνων του παιχνιδιού.

Εν αναμονή της επιστροφής του στην Ελλάδα, η αφερφή του Γιώργου Κατσαούνη, Αναστασία, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας τη στήριξή της στον παίκτη και αναφέροντας πως φεύγει από το παιχνίδι με αξιοπρέπεια. Όπως έγραψε:

“Καλή επιστροφή αδερφέ μου. Φεύγεις με το κεφάλι ψηλά και με τον κόσμο δίπλα σου”.

Survivor: Η ανακοίνωση για την ποινή του Κατσαούνη

Στην αρχή του συμβουλίου του νησιού, στο οποίο ο Γιώργος Κατσαούνης ήταν απών, ο παρουσιαστής του Survivor ανακοίνωσε τα εξής:

“Υπήρξαμε μάρτυρες και εμείς και εσείς ενός περιστατικού, το οποίο μας θορύβησε και μας στεναχώρησε. Καθίσαμε με πολλή προσοχή και μελετήσαμε το συγκεκριμένο περιστατικό. Εξετάσαμε όλη αυτή την ενέργεια. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε όλοι σας, το Survivor έχει κανόνες. Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν απ’ τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού. Η απόφαση της παραγωγής είναι ότι ο παίκτης δεν θα συνεχίσει στο Survivor. Θα πρέπει να αποχωρήσει”.

Survivor: Η βίαιη επίθεση που προηγήθηκε

Όλα ξεκίνησαν όταν έπιασε βροχή στην παραλία των Survivors και ο Τάκης άρχισε να ψάχνει τα παπούτσια του. Αφού ρώτησε αρκετούς και δεν τα είχε πάρει κανείς, τα βρήκε σε διαφορετική θέση από αυτήν που τα είχε αφήσει.

“Όποιος τα πήρε… το σπίτι του”, είπε ο Τάκης, με τον Γιώργο Κατσαούνη να του απαντά από μακριά: “Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου σπίτια”.

“Τα παπούτσια τα είχα εδώ και τα βρήκα στην παραλία. Όποιος τα πήρε θα τα ακούσει”, δήλωσε ο Τάκης, ενώ ο Κατσαούνης απάντησε: “Να μην ξαναναφέρεις σπίτια”.

Τότε, ο Γιώργος Κατσαούνης πλησίασε τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος, και του επιτέθηκε για τις φράσεις που χρησιμοποίησε, ενώ προσπάθησε να τον χτυπήσει.

Οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια και οι υπόλοιποι μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν, ενώ κάποια πλάνα “κόπηκαν” στο μοντάζ από την παραγωγή.

Μετά το περιστατικό, ο Γιώργος Κατσαούνης εξήγησε στην κάμερα του Survivor ότι τα παπούτσια του Τάκη Καραγκούνια τα πήρε καταλάθος και το συνειδητοποίησε αργότερα.

Όσο για τον καβγά, είπε πως δεν είχε σκοπό να χτυπήσει τον Τάκη και πως τον πλησίασε απειλητικά, γιατί ήθελε μόνο να τον φοβερίσει.

Αντιθέτως, ο Τάκης ανέφερε πως ο παίκτης τον κλώτσησε και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα