Survivor: Η “βασίλισσα” έγινε “ίππος” και κάλπασε στη μονομαχία – Ποια αποχώρησε

Διαβάζεται σε 3'
Survivor
Survivor Instagram@survivorgreece

Ανατρεπτική η μονομαχία των τεσσάρων παικτριών του Survivor για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Η παίκτρια που αποχώρησε οριστικά.

Με μία μονομαχία για γερά νεύρα, η οποία κατέληξε σε αποχώρηση επέστρεψε το Survivor 2024 το βράδυ της Πέμπτης (28/03) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Κόκκινοι και Μπλε ρίχτηκαν στον στίβο μάχη για το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας, αφού τους νικητές περίμεναν ηχητικά μηνύματα και φωτογραφίες από φίλους και αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ένα από τα “καυτά” θέματα που απασχόλησαν τους παίκτες ήταν μεταξύ άλλων η υποψηφιότητα της Χρύσας και τα σενάρια για την επικείμενη αποχώρηση.

Πρώτος και καλύτερος ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος συνομιλώντας με τους συμπαίκτες του στην κόκκινη ομάδα άφησε αιχμές πως η παίκτρια των Μπλε, η “βασίλισσα” όπως την αποκαλούν ορισμένοι παίκτες, δεν είναι τραυματισμένη αλλά δεν θέλει να αγωνιστεί, πιθανόν για να εξασφαλίσει ακόμη μια εβδομάδα παραμονής στο παιχνίδι.

Απαντώντας στις αιχμές του Αλέξη Παππά, η Χρύσα σχολίασε πως “μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Πολλά λέει τα οποία πολλά δεν ισχύουν. Χθες είπε ότι ουσιαστικά η μπλε ομάδα συνετίστηκε από τα λόγια του και βρήκαμε τη λογική μας πάνω στον παραλογισμό μας”.

Εκτός από τη Χρύσα και την υποψηφιότητά της η κόντρα στο εσωτερικό της μπλε ομάδας αφορούσε και τη γυναικεία μονομαχία, κάτι που συνεχίστηκε και στο ceremony πριν το αγώνισμα.

Survivor 2024: Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο

Με τους παίκτες και των δύο ομάδων να θέλουν όσο τίποτα να δουν και να ακούσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, Κόκκινοι και Μπλε έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας το πολυπόθητο έπαθλο.

Μετά από έναν αγώνα γεμάτο ένταση, νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλε σε ένα δραματικό φινάλε που “έληξε” με 10-9

Survivor 2024: Η μονομαχία και η παίκτρια που αποχώρησε

Αναστασία, Άιρα, Ευγενία και Χρύσα αναμετρήθηκαν στη μονομαχία για την παραμονή τους στο παιχνίδι, με τα σχόλια για τον τραυματισμό της Χρύσας να συνεχίζονται.

Έχω την εντύπωση ότι σήμερα η ‘βασίλισσα’ θα πάρει τη μορφή του ‘ίππου’ και θα καλπάσει στον στίβο της μονομαχίας και μένει να δω αν θα βγω αληθινός“, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος.

Η Άιρα και η Αναστασία ήταν οι δύο πρώτες παίκτριες που εξασφάλισαν την παραμονή τους στο παιχνίδι, με την τελική αναμέτρηση να είναι ανάμεσα στη Χρύσα και την Ευγενία.

Τελικά, με σκορ 4-0 η Χρύσα κέρδισε την Ευγενία, η οποία ήταν και εκείνη που αποχώρησε από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor 2024: Αποχώρησε η Ευγενία – “Ελπίζω να μη στεναχώρησα κανέναν”

“Είμαι χαρούμενη, όχι επειδή φεύγω, αλλά επειδή είμαι γεμάτη. Χαιρόμουν κάθε run που έκανα, το διασκέδασα και ευχόμουν να γίνει αυτό που είναι καλύτερο για μένα. Προφανώς αυτό που είναι καλύτερο για μένα τη δεδομένη στιγμή είναι να αποχωρήσω. Δεν έχω να πω κακό για κανένα παιδί και θέλω να πιστεύω να μην σας στεναχώρησα και να μην έκανα κακό σε κανέναν”, είπε μεταξύ άλλων η Ευγενία, η οποία αποκάλυψε πως πριν τον αγώνα είδε ένα προφητικό όνειρο.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα