Survivor: Κλάματα, “show και τρέλα” στους Μπλε

Survivor: Κλάματα, “show και τρέλα” στους Μπλε
Απαρηγόρητη η Βρισηίδα Glomex

Η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν αναφέρεται στην αποχώρηση της φίλης της, Ευριδίκης Παπαδοπούλου.

Δεν έλειψαν τα κλάματα, οι εντάσεις αλλά και ούτε οι “σπόντες” στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ του Σαββάτου, με την Βρισηίδα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μετά την αποχώρηση της “κολλητής” της, Ευριδίκης Παπαδοπούλου.

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα δήλωσε πως ήταν το πιο δύσκολο συμβούλιο για την ίδια, ενώ είπε πως περίμενε πως θα αποχωρούσε ο Κωνσταντίνος.

“Νομίζω ήταν το πιο δύσκολο συμβούλιο του Survivor για εμένα. Πίστευα οτι θα φύγω εγώ ή Κωνσταντίνος. Πίστευα πάρα πολύ οτι θα φύγει ο Κωνσταντίνος. Ο κόσμος τόσα έχει δει. Δεν κάνει τίποτα εδώ πέρα, ούτε στην καλύβα βοηθάει, ούτε στον πάγκο βοηθάει, ούτε νίκες φέρνει τίποτα δεν κάνει”, είπε.

Ταυτόχρονα, η Τζο Μαριδάκη εξέφρασε την έκπληξή της για την αποχώρηση της Ευριδίκης Παπαδοπούλου, δηλώνοντας μάλιστα πως κανείς δεν το περίμενε, ενώ σχολίασε πως “ο Κωνσταντίνος μπήκε στο παιχνίδι για να κάνει show και να πουλήσει τρέλα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα