Survivor – Κόλαφος ο Εμμανουήλ: “Βρε Σοφιάννα μου, ο τύπος έχει και μια κοπέλα έξω”

Survivor – Κόλαφος ο Εμμανουήλ: “Βρε Σοφιάννα μου, ο τύπος έχει και μια κοπέλα έξω”
Ο Κ. Εμμανουήλ στο Survivor 5 glomex - skai tv

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αφήνει αιχμές για τη σχέση του Άρη Σοϊλέδη με τη Σοφιάννα, αλλά και για τις επαφές του ποδοσφαιριστή με τη Ναυσικά.

Μπηχτές και πιπεράτα σχόλια από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τον παίκτη των Μπλε να συνεχίζει να κάνει προκλητικές δηλώσεις για τον Άρη Σοϊλέδη και τη σχέση του με την Σοφιάννα Αβραμάκη.

Ο make-up artist άφησε αιχμές στο χθεσινό επεισόδιο ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους και συνέχισε και απόψε με νέες δηλώσεις για τη σχέση των δύο παικτών, τονίζοντας πως στην ερωτική “εξίσωση” μπαίνει και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

“Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω, την οποία και την ξέρω, είναι και καλή και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει όταν βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος ετοιμάζεται και να παντρευτεί; Δεν ξέρω, υπάρχει ένας έρωτας νομίζω, που προσπαθούν απεγνωσμένα να τον κρύψουν αλλά μπα, δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες”, είπε αρχικά ο παίκτης.

Ενώ συνέχισε στο ίδιο ύφος: “Τώρα στο παιχνίδι μπαίνει ξαφνικά και η Ναυσικά. Οι καλύβες μας είναι δίπλα δίπλα. Χθες παρατήρησα ότι η Σοφιάννα είχε κατεβάσει λίγο τη μούρη της γιατί ο Άρης ήταν πιο κοντά με τη Ναυσικά. Την Σοφιάννα την είχε εντελώς γραμμένη κι εκείνη πήγαινε πάνω κάτω, πάνω κάτω”.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα