Survivor: Με αυτά τα χρήματα αποχώρησε ο Βασάλος – Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης

Survivor: Με αυτά τα χρήματα αποχώρησε ο Βασάλος – Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης
Κωνσταντίνος Βασάλος ΣΚΑΙ

"Αστρονομικό" το ποσό που συγκέντρωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατά την παραμονή του στο Survivor All Star. Ήταν από την πρώτη μέρα στο παιχνίδι. Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα.

Την πρώτη αποχώρηση μετά από τη μετατροπή του Survivor All Star σε ατομικό, παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ το βράδυ της Τετάρτης (21/06).

Ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος εξεπλάγη όταν άκουσε το όνομά του από τον Γιώργο Λιανό, αφού δεν περίμενε καθόλου ότι θα είναι εκείνος που θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο.

“Αποκλείεται, πρέπει να είναι χιούμορ αυτό” ήταν η πρώτη του αντίδραση, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: “Όλα καλά εντάξει, κανένα πρόβλημα, έφτασε κάπου εδώ και εμένα το τέλος μου”.

Υπενθυμίζεται, ότι με την αναπάντεχη αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου “έκλεισε” αυτή η εβδομάδα για το Survivor, το οποίο θα κάνει μια ολιγοήμερη διακοπή λόγω των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Στο νέο επεισόδιο αναμένονται πολλές εξελίξεις, καθώς η αλλαγή των ισορροπιών ανάμεσα στους παίκτες θα είναι εμφανής, μετά από την ένταση Σταυρούλας – Μάριου.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Με πόσα χρήματα έφυγε από το Survivor All Star

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, οι παίκτες λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Έχοντας μπει στο ριάλιτι επιβίωσης από το αρχικό στάδιο, η παίκτρια αποχώρησε από το Survivor έχοντας κερδίσει 120.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα