Survivor: “Μύλος” η Ασημίνα με Δαλάκα και Παππά – Η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση

Διαβάζεται σε 2'
Survivor 2024
Survivor 2024 Instagram/@Survivor Greece

Ποιοι κέρδισαν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor. Το “επεισόδιο” μεταξύ Παππά, Δαλάκα, Ασημίνας και ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε στον ΣΚΑΙ το Survivor 2024 το βράδυ της Τρίτης (12/03), με τους παίκτες των δύο ομάδων να παλεύουν ακόμα να βρουν τις ισορροπίες τους, μετά από τις αλλαγές παικτών που έγιναν σε Κόκκινους και Μπλε.

Στην αρχή του επεισοδίου μια… αναποδιά βρήκε την Χρύσα, η οποία τσιμπήθηκε από σφήκα – στην οποία είναι αλλεργική – με αποτέλεσμα να πρηστεί και να μείνει εκτός αγώνα.

Survivor: Ποιοι κέρδισαν στο αγώνισμα ασυλίας

Κόκκινοι και Μπλε συμμετείχαν σε ένα ακόμη αγώνισμα της εβδομάδας και πάλεψαν για την τρίτη ασυλία.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλε, κερδίζοντας με σκορ 12-8 τους αντιπάλους τους. Στο flag race έπαιξαν Σταυρούλα – James και Περπατάρης – Άιρα, με τους πρώτους να είναι πιο γρήγοροι.

Survivor: “Έσπασαν” Παππάς, Δαλάκα, Ασημίνα

Όταν οι ομάδες επέστρεψαν στις καλύβες τους, μια συζήτηση ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου – στην οποία παρενέβη και η Κατερίνα Δαλάκα – έδειξε πως υπάρχον “σύννεφα” στο παρεάκι τους. έχει

Η Ασημίνα πειράχτηκε που της έκανε παρατήρηση ο Παππάς on camera μπροστά σε όλους με τη Δαλάκα να παίρνει σειρά και να της υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να παραπονιέται γιατί έχει κάνει το ίδιο λάθος στο παρελθόν.

“Καλά, συμβαίνουν και άλλα πράγματα που μου τα λες και off camera” είπε η Ασημίνα στον Αλέξη με τη Δαλάκα να πετάγεται και να λέει όλο νόημα “το έχεις κάνει και εσύ σε εμένα αυτό και σου είπα “γιατί το έκανες;” οπότε μην μου το λες εσύ σ’ εμένα αυτό!”.

“Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να το πει μπροστά στους συμπαίκτες μας. Η Κατερίνα δεν ξέρω τι έχει πάθει και γιατί έκανε αυτό το σχόλιο. Όταν άλλαξαν οι ομάδες χάρηκα που έμεινα με αυτούς τους δύο. Ίσως εν τέλει να μην έχουμε τους ανθρώπους που πιστεύουμε δίπλα μας και να είναι μόνο εικονικό μόνο αυτό είπε η Ασημίνα στην προσωπική της συνέντευξη.

Survivor: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι ηττημένοι Κόκκινοι κλήθηκαν να υποδείξουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Τρίτη υποψήφια αναδείχθηκε μέσα από την κάλπη η Άιρα, παρόλο που απ’ όταν άλλαξε ομάδα έχει αρχίσει να ανεβαίνει αγωνιστικά.

Μέχρι στιγμής η Μονομαχία, που έχει άρωμα γυναίκας, περιλαμβάνει τις: Χρύσα, Ευγενία, Άιρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα