Survivor – Μητέρα Μαριαλένας: Άγριο ξέσπασμα κατά της οικογένειας του Κατσούλη

Survivor – Μητέρα Μαριαλένας: Άγριο ξέσπασμα κατά της οικογένειας του Κατσούλη
Καταπέλτης η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για την οικογένεια του Σάκη Κατσούλη glomex

Λίγο πριν την επιστροφή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη στην Ελλάδα, η Γεωργία Χαραλαμποπούλου ξεσπά κατά των πρώην συμπέθερων.

Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου, μίλησε στο “Ευτυχείτε” το πρωί της Πέμπτης (1/7) για τη σχέση της κόρης της με τον Σάκη Κατσούλη, στρέφοντας τα πυρά της κατά της οικογένειάς του.

Λίγο πριν την επιστροφή της Μαριαλένας στην Ελλάδα για τον τελικό του Survivor 4, η πρώην πεθερά του Κατσούλη μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τους πρώην συμπέθερους, ενώ απάντησε και για τις επιθέσεις που δέχεται στο διαδίκτυο από… ανθρώπους της οικογένειας του Σάκη.

“Πιστεύω πως μετά το τέλος του Survivor η Μαριαλένα δε θα είναι μαζί με τον Σάκη. Άκουσα αυτά που είπε ο παππούς του Σάκη. Μου είχε πει η Μαριαλένα ότι είχαν πάει μια φορά μαζί στο Ξυλόκαστρο. Δε γυρίσω τη μπιφτέκα για τον Σάκη….. Η κόρη μου δε θα καθόταν να φάει ξύλο..”, είπε αρχικά.

Και συνέχισε: “Η πλευρά του Σάκη δεν επικοινώνησε μαζί μου, αλλά έβαζε άλλους ανθρώπους και μου τα έχωναν. Βάζουν ανθρώπους που μου επιτίθονται και μου λένε πράγματα που ούτε καν τα ξέρανε. Τι πράγματα πήρε η Μαριαλένα, όταν χώρισε από τον Σάκη. Αν πήρε κουτάλες, μπρίκια και κεριά λιωμένα. Η Μαριαλένα από τα νεύρα της πήρε και τα κεριά που είχε αγοράσει, τα λιωμένα και μετά τα πέταξε. Να βγει η οικογένεια του Κατσούλη αυτοπροσώπως, όπως τα λέω εγώ”, δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Γεωργία Χαραλαμποπούλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα