Survivor – Μητέρα Μαριαλένας: “Δεν γουστάρω να κερδίσει ο Κατσούλης”

Survivor – Μητέρα Μαριαλένας: “Δεν γουστάρω να κερδίσει ο Κατσούλης”
Survivor 4 - Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης instagram @marialena__sakis

Η πρώην... πεθερά αποκάλυψε πως ο Κατσούλης "τόλμησε να στείλει μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη", τονίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής είναι ένα άτομο "με χίλια πρόσωπα".

Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον πρώην σύντροφο της κόρης της, τον φιναλίστ του Survivor, Σάκη Κατσούλη.

Λίγο μετά την επιστροφή της Μαριαλένας και του Σάκη στην Ελλάδα, η πρώην… πεθερά αποκάλυψε πως ο ποδοσφαιριστής “τόλμησε να στείλει μήνυμα στον σύντροφο (;) της Μαριαλένας, Γιώργο Λιβάνη”, τονίζοντας πως ο Σάκης είναι ένα άτομο που δεν μπορείς να εμπιστευτείς, καθώς έχει “χίλια πρόσωπα”.

Πιο συγκεκριμένα, η Γεωργία Χαραλαμποπούλου, μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, δήλωσε:

“Καθόμασταν δίπλα δίπλα με την οικογένεια του Σάκη, ούτε αντάλλαξα βλέμματα ούτε και τίποτα άλλο. Ο Σάκης Κατσούλης πήρε τηλέφωνο τον φίλο της Μαριαλένας, τον Γιώργο Λιβάνη πριν μπει στο Survivor 4 για να τον ρωτήσει αν θέλει να της μεταφέρει τίποτα… Αντί να πάρει εμένα τηλέφωνο. Τον πήρε ειρωνικά τηλέφωνο”, είπε.

Ενώ για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης Μαριαλένας – Σάκη, η ίδια είπε:

“Εγώ θα την συμβούλευα από τη στιγμή που θέλεις παιδί μου ‘προχώρα αλλά θα είσαι άξια της μοίρας σου’.. Δεν τον πιστεύω πια.. Νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει χίλια πρόσωπα.. Δεν θέλω να κερδίσει αυτός. Δεν γουστάρω… Θα γίνω σκύλα για τα παιδιά μου, δεν υπολογίζω κανένα κόστος. Έτσι γουστάρω, έτσι τα λέω”, συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα