Survivor – Νίκος Μπάρτζης: Τρόλαρε τον εαυτό του για το “Σανίκος”

Survivor – Νίκος Μπάρτζης: Τρόλαρε τον εαυτό του για το “Σανίκος”

Ο Νίκος Μπάρτζης έκανε μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, η οποία όμως είχε και έντονο το στοιχείο του αυτοσαρκασμού. Η αναφορά στον "τσοπανοτραβόλτα" Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία... Μπαμπινιώτη.

Ο Νίκος Μπάρτζης επέστρεψε στο Ζευγολατιό, γνωρίζοντας μάλιστα θεαματική υποδοχή στο Ελ. Βενιζέλος από τους συντοπίτες του.

Ο πρώην παίκτης της μπλε ομάδας στο Survivor, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και πάλι με τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου αναφέρθηκε στους δύο νέους του φίλους, αλλά και σε όσα βίωσε κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, θέλησε να αυτοσαρκαστεί με την ατάκα και το παρατσούκλι “Σανίκος” που του… κόλλησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ενώ χρησιμοποίησε και δύο ιδιαίτερα προσωνύμια για τα άλλα δύο μέλη της μπλε “τριπλέτας”.

“Νομίζω έχετε καταλάβει όλοι ότι εγώ ΣΑΝΙΚΟΣ δεν είμαι και πολύ καλός στο λόγο μου. Όμως ενα δύσκολο ταξίδι έφτασε στο τέλος του”, έγραψε στην αρχή της ανάρτησής του.

Δείτε ολόκληρο το ποστ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα