ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΤΖΗΣ

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι 26 ετών και μένει στο Ζευγολατιό Κορινθίας με τους γονείς του και τον μικρότερο αδερφό του. Από μικρός ασχολήθηκε με τις αγροτικές εργασίες, καθώς η οικογένειά του διατηρεί κτήματα και βοηθούσε τον πατέρα και τη μητέρα του. Εκεί βρίσκεται από το πρωί έως το βράδυ. Αγαπάει πολύ τη φύση και τη γη. Είναι αρκετά νευρικός, ισχυρογνώμων και δεν του αρέσει η ήττα. Θεωρεί ότι το SURVIVOR είναι κατάλληλο για αυτόν και πως έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους αντιπάλους του που ζουν στην πόλη.

Θέμης Γεωργαντάς: Οι αντιδράσεις για την ερώτηση στο Νίκο Μπάρτζη και η δημόσια συγγνώμη

Θέμης Γεωργαντάς: Οι αντιδράσεις για την ερώτηση στο Νίκο Μπάρτζη και η δημόσια συγγνώμη

Θύελλα αντιδράσεων για την "sex - marry - kill" ερώτηση που έκανε ο Θέμης Γεωργαντάς στον Νίκο Μπάρτζη κατά τη διάρκεια του εξομολογητηρίου στο "After Dark". Η απάντηση του παρουσιαστή.

Ο Νίκος Μπάρτζης

Νίκος Μπάρτζης: Η στήριξη στην Άννα Μαρία και τα "καρφιά" για Τζέιμς Καφετζή - "Νόμιζα πως ήμασταν φίλοι"

Ο Νίκος Μπάρτζης μίλησε με αγάπη για την Άννα Μαρία Βέλλη, ενώ εξέφρασε τη συμπαράστασή του σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στο παρελθόν. Αντιθέτως, μίλησε με πικρία για τον Τζέιμς Καφετζή. Τι τον ενόχλησε.

Τζέιμς Καφετζής

Τζέιμς Καφετζής: Το "J2US" και η σχέση του με τον Νίκο Μπάρτζη σήμερα

Με ποια τραγουδίστρια θα είναι ζευγάρι στο "J2US" ο Τζέιμς Καφετζής. Η σχέση που διατηρεί σήμερα με τον πρώην συμπαίκτη του στο "Survivor 4" Νίκο Μπάρτζη και οι φήμες ότι έχουν απομακρυνθεί.

Survivor - Νίκος Μπάρτζης: Τρόλαρε τον εαυτό του για το "Σανίκος"

Survivor - Νίκος Μπάρτζης: Τρόλαρε τον εαυτό του για το "Σανίκος"

Ο Νίκος Μπάρτζης έκανε μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, η οποία όμως είχε και έντονο το στοιχείο του αυτοσαρκασμού. Η αναφορά στον "τσοπανοτραβόλτα" Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία... Μπαμπινιώτη.

Ο Νίκος Μπάρτζης στο Love It

Survivor - Νίκος Μπάρτζης: Η σχέση με την Άννα Μαρία και η στάση της παραγωγής στον τραυματισμό

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το "Survivor 4". Η απόφασή του να φύγει, η φιλία με τον Τζέιμς και η πραγματική του σχέση με την Άννα Μαρία.

Survivor-Η πρώτη ανάρτηση του Τζέιμς: "Βλαχοκαουμπόη περιμένουμε πώς και πώς να γυρίσεις"

Survivor-Η πρώτη ανάρτηση του Τζέιμς: "Βλαχοκαουμπόη περιμένουμε πώς και πώς να γυρίσεις"

Επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο, ο Τζέιμς πέρα από αμέτρητες εμπειρίες, απέκτησε και δύο δυνατές φιλίες. Και στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram δεν θα μπορούσε παρά να μιλήσει γι' αυτές!

Ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor 4

Survivor: Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Νίκου Μπάρτζη και η ατάκα Λιανού

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε οικειοθελώς από το "Survivor 4". Τι έγινε με τους γιατρούς της παραγωγής. Τι του αποκάλυψαν στο νοσοκομείο του Άγιου Δομίνικου.