Survivor: Ο Αλέξης Παππάς σπέρνει τη διχόνοια στους Μπλε και ο Τζέιμς Καφετζής ξανά στο επίκεντρο

Διαβάζεται σε 2'
Survivor
Survivor glomex

Τα πάντα για να διασπάσουν τους Μπλε κάνουν οι Κόκκινοι με τον Αλέξη Παππά να βάζει μπροστά τα… μεγάλα μέσα και να κάνει “πιόνι” του τον Σταμάτη Ταλαδιανό.

Η στρατηγική στο Survivor 2024 καλά κρατεί και οι Κόκκινοι με μπροστάρη τον Αλέξη Παππά βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους για να αποδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τους Μπλε.

Τα παράπονα του Σταμάτη Ταλαδιανού στο χθεσινό Συμβούλιο του νησιού για το ότι ο Γιάννης Περπατάρης και ο Γιώργος Γκιουλέκας διαλέγουν εκείνον, κάνει τον παίκτη να καταλαβαίνει ότι πιθανόν κάτι θέλουν να πετύχουν, ενώ πίσω από όλα αυτά θεωρεί ότι κρύβεται ο Τζέιμς Καφετζής.

Οι Κόκκινοι εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση πέρασαν στην αντεπίθεση με τον Αλέξη Παππά να παίρνει θέση και να λέει στον παίκτη πως η ομάδα του δεν πιστεύει σε εκείνον, καταφέρνοντας να σπείρει τη διχόνοια.

Όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (25/03), λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας για τη δεύτερη ασυλία, ο Αλέξης απευθυνόμενος στον Σταμάτη λέει πως “παρατηρήσαμε κάτι το οποίο μας γέννησε πολλά ερωτηματικά. Η ομάδα δεν σε βάζει στα flag race γιατί δεν πιστεύει σε εσένα…”, κάτι που φυσικά προκάλεσε την αντίδραση του παίκτη των Μπλε. “Εγώ τελικά και τον Θεό τον ίδιο να κερδίσω πάλι θα είμαι ο αδύναμος;”, αναρωτήθηκε.

Τότε, η κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης έδειξε ένα πλάνο στο οποίο ο Αλέξης κλείνει το μάτι στον Χριστόφορο, σαν να του λέει πως πέτυχε αυτό που ήθελε.

“Ο Αλέξης για ακόμη μια φορά συνεχίζει να λέει και να χτίζει αυτό που έχει ξεκινήσει από χθες”, λέει η Χρύσα στην κάμερα του Survivor με τον Φάνη να σχολιάζει πως ο στόχος των Κόκκινων ήταν να σπείρουν τη διχόνοια σε δύο άτομα της μπλε ομάδας.

Ο Τζέιμς βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο του Σταμάτη, με τον ίδιο να λέει: “Τι προσπαθεί να αποδείξει; Φοβάται πως σε μία ενδεχόμενη ήττα που θα κάνουμε και αν πάει σε αντρικό, ότι θα πρέπει να ψηφιστεί;“. Στο Συμβούλιο του νησιού ο παίκτης κατηγορεί ξανά τον Τζέιμς πως δεν του δείχνει καμία εμπιστοσύνη μην καταλαβαίνοντας ποιος λόγος κρύβεται από πίσω.

Survivor 2024: Δείτε το trailer της Δευτέρας (25/03)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα