Survivor: Οι παίκτες έφυγαν κλαίγοντας από τον Άγιο Δομίνικο – Επιστρέφουν στην Ελλάδα

Survivor: Οι παίκτες έφυγαν κλαίγοντας από τον Άγιο Δομίνικο – Επιστρέφουν στην Ελλάδα
skai tv

Οι παίκτες του Survivor All Star αφήνουν πίσω τους τον Άγιο Δομίνικο, αποχωρώντας από την παραλία μέσα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

Οι παίκτες του Survivor All Star κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να επιβιώσουν για έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Τώρα, φτάνει η ώρα που θα πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα, για τον Μεγάλο Τελικό του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, οι παίκτες κλήθηκαν να αποχαιρετήσουν την παραλία τους, με τη συγκίνηση να είναι μεγάλη.

«Αμέτρητες δυσκολίες να μιλήσω για την πείνα, δεν είχα πεινάσει ποτέ στη ζωή μου, τη βίωσα πολύ καλά στο πετσί μου, να τρέμουν τα πόδια μου, να παραπατάω, να μην μπορώ να σηκωθώ από το σανίδι, γιατί πείναγα. Και να φτάνουμε στο αγώνισμα και εκείνη την ώρα να τρέξουμε να βάλουμε το 100% ενώ μέσα μας το στομάχι μας πείναγε. Να μιλήσω για τις κακές καιρικές συνθήκες;» είπε η Μαριαλένα στην κάμερα.

«Επέστρεψα γιατί λόγω τραυματισμού δεν μου επιτρεπόταν να συνεχίσω, γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω. Τώρα έβαλα τον στόχο που είχα το 2021 και έσφιξα τα δόντια μου και τα κατάφερα και έφτασα μέχρι το τέλος», είπε με τη σειρά του ο Νίκος Μπάρτζης.

Για το πόσο δύσκολος είναι ο αποχωρισμός μίλησε ο Μάριος Πρίαμος, ενώ ο Σάκης Κατσούλης αναφέρθηκε στα μαθήματα που πήρε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα