Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Καρολίνας για τον Μάριο

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Καρολίνας για τον Μάριο
Instagram / @skaitv.gr

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά από την αποχώρησή της από το Survivor All Star, η Καρολίνα Καλύβα μιλά για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Δείτε απόσπασμα από τις δηλώσεις της.

Η Καρολίνα Καλύβα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε χθες, Τετάρτη (25/01), από το Survivor All Star, λίγες μέρες μετά από το σκάνδαλο που ξέσπασε στον Άγιο Δομίνικο για ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνην και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Όπως γίνεται σε κάθε αποχώρηση παίκτη, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό μας” της Φαίης Σκορδά και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση με τον Κύπριο παίκτη και όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι.

Απόσπασμα με τις δηλώσεις της κυκλοφόρησε στο trailer της εκπομπής, που αναρτήθηκε στα social media του ΣΚΑΙ, ενώ ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί στο “Πρωινό μας” την Παρασκευή (27/01).

Αναφερόμενη στον Μάριο Πρίαμο, η Καρολίνα είπε: “Είναι κάποια πράγματα τα οποία σου έρχονται απρόσμενα, κάτι που δεν το περιμένεις, κάτι το οποίο έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη και με τον Μάριο. Τώρα δεν μπορώ να αναφέρω παραπάνω, απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές δείκτες επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω και να προχωρήσει – αν προχωρούσε – αυτό που δημιουργήθηκε μέσα στο παιχνίδι”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα