Survivor All Star: Αποχώρησε η Καρολίνα Καλύβα – Η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου

Survivor All Star: Αποχώρησε η Καρολίνα Καλύβα – Η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου
Glomex

Η Καρολίνα Καλύβα ήταν αυτή που αποχώρησε από το Survivor All Star την Τετάρτη, μετά το σκάνδαλο τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Οι αντιδράσεις των παικτών.

Σαρωτικό ήταν το επεισόδιο του Survivor All Star το οποίο επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (25/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Το σκάνδαλο με πρωταγωνιστές την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη φαίνεται να απασχόλησε ιδιαίτερα τους παίκτες, με την παραγωγή να έρχεται σε δύσκολη θέση και να επιπλήττει τους παίκτες για το ότι παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού.

Survivor: Αποχώρησε η Καρολίνα Καλύβα

Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και Γιώργος Ασημακόπουλος είχαν τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και ένας από αυτούς αποχαιρέτησε οριστικά το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Όπως φαίνεται το σκάνδαλο που εκτυλίχθηκε στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου τις τελευταίες ημέρες επηρέασε αρνητικά την Καρολίνα και δεν άφησε κανένα περιθώριο για την παίκτρια των Μπλε, καθώς αυτή ήταν το πρόσωπο που αποχώρησε από το παιχνίδι.

“Ήταν ένα σύντομο ταξίδι, αλλά είμαι ευγνώμων που βρέθηκα εδώ ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Παίρνω ωραία πράγματα κι αναμνήσεις και θα της έχω μαζί μου μέχρι τον τελικό του All Star. Εύχομαι να έχετε κουράγιο όλοι σας κι είμαι πολύ ευγνώμων που βρέθηκα στο All Star Survivor. Θα μου λείψουν οι στίβοι μάχης και τα πρόσωπα που μαχόμουν και είναι ήδη εδώ” είπε μεταξύ άλλων η Καρολίνα Καλύβα.

Ο Γιώργος Λιανός ακούγοντας στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Μάριο Πρίαμο, για να σχολιάσει την αποχώρηση της Καρολίνας. “Όλοι θα βρεθούμε σε αυτή τη θέση και όλοι θα κριθούμε. Δυστυχώς, είτε από την κόκκινη, είτε από την μπλε ομάδα, πρέπει να αποχωριζόμαστε έναν παίκτη κάθε εβδομάδα”, είπε ο ίδιος.

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε τον αγώνα επάθλου

Μπλε και Κόκκινοι ρίχτηκαν ξανά στη μάχη, αυτή τη φορά για τον αγώνα επάθλου φαγητού, κάτι που έχουν πολύ ανάγκη οι Μαχητές μετά τα σερί ήττας που σημειώνουν απέναντι στους Διάσημους.

Τελικά, η ανατροπή γίνεται και στο αποψινό αγώνα επάθλου νικητές αναδεικνύονται οι Μαχητές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα