Survivor: Όσα πρέπει να ξέρετε για την επιστροφή του ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: Όσα πρέπει να ξέρετε για την επιστροφή του ριάλιτι επιβίωσης
Survivor

Επιστρέφει με τη νέα χρονιά το "Survivor" στον ΣΚΑΙ. Ποιος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής στο νέο ριάλιτι. Τα σενάρια για το "Big Brother 2".

Τη μεγάλη επιστροφή του διασημότερου ριάλιτι επιβίωσης, του “Survivor”, θα έχουμε κατά το β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν στον ΣΚΑΙ, όπως δείχνουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, οι φήμες πως το “Big Brother” θα τελειώσει κοντά στα Χριστούγεννα, ώστε να δώσει τη θέση του “Survivor” ολοένα και φουντώνουν, ενώ σε σε διάφορες δηλώσεις του ο Γιώργος Λιανός επιβεβαίωσε πως το επιτυχημένο ριάλιτι της Acun Medya θα έχει ένα νέο κύκλο κατά την καινούργια χρονιά.

Διάφορες πληροφορίες έκαναν λόγο για το “Big Brother 2”, που θα ξεκινούσε αμέσως μετά το τέλος του πρώτου, ωστόσο, αυτή η θεωρία δεν φαίνεται να ευσταθεί. Το σενάριο για δεύτερο κύκλο του ριάλιτι εγκλεισμού μεταφέρεται για του χρόνου και, έτσι, κατά τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο θα δούμε μάλλον το νέο “Survivor”.

Παρόλο που ακούστηκε πως ο νικητής του πρώτου “Survivor” Γιώργος Αγγελόπουλος, δέχτηκε πρόταση για να παρουσιάσει το νέο ριάλιτι επιβίωσης, τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ διέψευσαν αυτές τις πληροφορίες και υποστηρίζουν πως ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής, όπως και στα προηγούμενα.

Στο πλευρό του Τανιμανίδη θα βρίσκεται ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος πρόσφατα ανέφερε πως έχουν ήδη ξεκινήσει τα κάστιγνκ, ώστε να βρεθούν ενδιαφέρουσες προσωπικότητες για να συμμετάσχουν στο παιχνίδι. Ο ίδιος θα έχει βοηθητικό ρόλο, διατηρώντας τη θέση που είχε τις άλλες χρονιές.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα