Survivor: Πανηγυρισμοί για τη νίκη του αυτοκινήτου – Ποιος το κέρδισε

Survivor: Πανηγυρισμοί για τη νίκη του αυτοκινήτου – Ποιος το κέρδισε
Σταυρούλα Χρυσαειδή Glomex

Το δεύτερο αυτοκίνητο για φέτος διεκδίκησαν οι παίκτες του Survivor All Star. Ατομικός αγώνας, με έναν νικητή. Ποιος κατάφερε να το πάρει.

Με ένα νέο, εκρηκτικό επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (28/05) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ.

Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασαν έντονα και με διάφορους τρόπους την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος φεύγοντας από το ριάλιτι επιβίωσης, είπε πως “βλέπει” στον τελικό τέσσερις άντρες. Συγκεκριμένα, είπε πως θέλει να δει στην τετράδα τους Μπόγδανο, Πρίαμο, Κατσούλη και Βασάλο, αφήνοντας εκτός την Σταυρούλα, με την οποία, μάλιστα, έκαναν παρέα μέσα στο παιχνίδι.

Τα λόγια του Σπύρου πείραξαν τη Σταυρούλα, η οποία εξέφρασε την απογοήτευσή της, όχι μόνο για τον φίλο της, αλλά και γενικότερα για την ισότητα των δύο φύλων.

“Γενικά, δεν με ενόχλησε μόνο του Σπύρου η διατύπωση, με ενοχλεί όλων των παιδιών που δεν βάζουν μια γυναίκα στην εξίσωση – εκτός της Ρίας που είναι κολλητή με τη Στέλλα. Δεν έχω καταλάβει δηλαδή, οι γυναίκες τι άλλο πρέπει να κάνουν για να μπουν σε αυτή την εξίσωση και για να κερδίσουν ένα Survivor All Star; Νομίζω όλες έχουμε δείξει ποσο αγωνιστικά καλές είμαστε, ότι μπορούμε να επιβιώσουμε, δεν έχουμε ανάγκη τους άντρες“, είπε χαρακτηριστικά.

Survivor: “Έκπληξη” με το έπαθλο – Έξαλλος ο Τάκης

Κι ενώ οι Survivors περίμεναν πως η εβδομάδα τους θα ξεκινούσε με το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία, με το που έφτασαν στον στίβο μάχης, ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε ένα μεγάλο έπαθλο: ένα αυτοκίνητο, το δεύτερο που δίνεται φέτος.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής δήλωσε πως δύο παίκτες μένουν εκτός του αγώνα, ο καθένας για διαφορετικό λόγο. Ο Σάκης Κατσούλης δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί, λόγω του ότι είχε νικήσει το πρώτο αυτοκίνητο που δόθηκε σε προηγούμενο αγώνα. Από την άλλη, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν μπορούσε να αγωνιστεί, επειδή βρίσκεται ακόμη σε ισχύ η ποινή που του επιβλήθηκε λόγω της συμπεριφοράς του.

Όμως, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν δέχτηκε όσα άκουσε και παρενέβη, ανακοινώνοντας ότι θέλει να αγωνιστεί κανονικά, αλλά χωρίς να διεκδικήσει το έπαθλο.

Δεν μπορώ να αγωνιστώ για το έπαθλο, αλλά εγώ θέλω να παίξω κανονικά. Είμαι εδώ για να αγωνίζομαι. Εγώ θέλω να μπω να παίξω, κι ας μην το πάρω το αυτοκίνητο. Παρακαλώ πάρα πολύ τους αρμόδιους να με αφήσουν να παίξω. Δεν μπορώ να κάτσω στον πάγκο. Θέλω να παίξω και ας μην το πάρω ποτέ το αυτοκίνητο”, είπε ο παίκτης, με τον παρουσιαστή να του εξηγεί πως δεν γίνεται γιατί είναι ατομικό το αγώνισμα.

Survivor: Ποιος κέρδισε το δεύτερο αυτοκίνητο

Ο αγώνας ανάμεσα στους παίκτες ήταν ατομικός, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να ανακηρύσσεται νικήτρια και να κερδίζει το δεύτερο αυτοκίνητο για φέτος. Όταν ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε το πρώτο, η Σταυρούλα είχε έρθει δεύτερη και το είχε χάσει μέσα από τα χέρια της.

Έτσι, η παίκτρια ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη για τη νίκη της, αφού η ίδια έδειξε να το θέλει πολύ από την αρχή, από τη στιγμή, δηλαδή, που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το έπαθλο.

Θα ήταν πολύ άδικο να το χάσω δεύτερη φορά. Το αμάξι μου δεν θα μείνει παρκαρισμένο” είπε μεταξύ άλλων.

“Μάλιστα, η παίκτρια είχε δηλώσει λίγο πριν το αγώνισμα: “Μου πήρε το αυτοκίνητο μέσα από τα χέρια. Αλλά ήταν πάρα πολύ καλό, οπότε του το δίνω! Σήμερα χω άλλη μία ευκαιρία. Τι να πω, μακάρι! Το κοιτάω πολύ ερωτικά, ακόμα και τώρα. Νομίζω ότι μου πάει πάρα πολύ. Θα κάνω και τα πρώτα μου ταξίδια με αυτό, γιατί δεν έχω αυτοκίνητο. Δίπλωμα έχω πάρει! Σταματήστε!” είπε με χιούμορ.

Πάντως, οι χρήστες του Twitter την είχαν αποθεώσει νωρίτερα για τις αγωνιστικές επιδόσεις της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα