Survivor: Φεμινιστικό “πετσόκομμα” από τη Σταυρούλα – Αποθέωση στο Twitter

Survivor: Φεμινιστικό “πετσόκομμα” από τη Σταυρούλα – Αποθέωση στο Twitter
Σταυρούλα Χρυσαειδή Glomex

Η Σταυρούλα απογοητεύτηκε που ο Σπύρος Μαρτίκας δεν την έβαλε στην εξίσωση του τελικού του Survivor All Star και εξέφρασε την ενόχλησή της. Το Twitter συμφώνησε με όσα είπε για την ισότητα.

Με ένα νέο, εκρηκτικό επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (28/05) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, μετά από την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα τις προηγούμενες μέρες.

Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασαν έντονα και με διάφορους τρόπους την αποχώρηση του 45χρονου φαρμακοποιού, ενώ η επιθυμία του για τον φετινό νικητή, άναψε φωτιές στον Άγιο Δομίνικο που δεν έχουν σβήσει ακόμα.

Συγκεκριμένα, είχε πει στον Γιώργο Λιανό ότι θέλει να δει στην τελική τετράδα τους Μπόγδανο, Πρίαμο, Κατσούλη κα Βασάλο, χωρίς να πει το όνομα της Σταυρούλας. Αυτό πείραξε την παίκτρια, η οποία είπε στην προσωπική της συνέντευξη:

“Ο Σπύρος είπε ότι η τελική τετράδα θα είναι αντρική υπόθεση. Μέχρι πριν από λίγες μέρες, έβαζε και εμένα στην εξίσωση. Δεν ξέρω τι άλλαξε σε τρεις μέρες. Με ενόχλησε λίγο αυτό”.

Και συνέχισε, κάνοντας αναφορά γενικότερα στην υποτίμηση των γυναικών από τους άντρες. Όπως είπε:

Γενικά, δεν με ενόχλησε μόνο του Σπύρου η διατύπωση, με ενοχλεί όλων των παιδιών που δεν βάζουν μια γυναίκα στην εξίσωση – εκτός της Ρίας που είναι κολλητή με τη Στέλλα. Δεν έχω καταλάβει δηλαδή, οι γυναίκες τι άλλο πρέπει να κάνουν για να μπουν σε αυτή την εξίσωση και για να κερδίσουν ένα Survivor All Star; Νομίζω όλες έχουμε δείξει ποσο αγωνιστικά καλές είμαστε, ότι μπορούμε να επιβιώσουμε, δεν έχουμε ανάγκη τους άντρες. Αν νομίζουν ότι τους έχουμε ανάγκη, νομίζω κάνουν λάθος. Με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό. Μου δείχνει ότι δεν υπάρχει υποστήριξη μεταξύ του γυναικείου φύλου. Επίσης, δεν υπάρχει ισότητα. Πιστεύω ότι οι άντρες θεωρούν ότι ανώτεροι από εμάς και αυτό με ενοχλεί σαν γυναίκα“.

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν με θετικά λόγια όσα είπε η Σταυρούλα, ενώ την αποθέωσαν και για την αγωνιστικότητά της στον στίβο μάχης.

Survivor: Οι αντιδράσεις στο Twitter για την Σταυρούλα

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα