Survivor: Ποιοι παίκτες πήγαν στο Μαϊάμι και “τα είπαν” με τον Αντετοκούνμπο

Survivor: Ποιοι παίκτες πήγαν στο Μαϊάμι και “τα είπαν” με τον Αντετοκούνμπο
Facebook (Survivor Greece)

Ποιοι τέσσερις παίκτες του Survivor ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και πήγαν στο Μαϊάμι για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς στο Game 4 των NBA playoffs και να δουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το “Survivor 4” του ΣΚΑΙ, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος εμφανίζεται στα τελευταία επεισόδια, να προσφέρει πολυτελή έπαθλα στους παίκτες του Άγιου Δομίνικου.

Μέχρι στιγμής, είδαμε το έπαθλο με το καταμαράν, με το ελικόπτερο και με το ταξίδι στο Μαΐάμι, ενώ πολύ σύντομα το “Survivor 4” θα χαρίσει ένα πολυτελές αυτοκίνητο σε έναν από τους παίκτες.

Το έπαθλο που περίμενε τους παίκτες του Survivor που κέρδισαν στο αγώνισμα της Κυριακής ήταν ξανά ένα ταξίδι στο Μαϊάμι, αλλά αυτή τη φορά για συγκεκριμένο σκοπό: για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς στο Game 4 των NBA playoffs και να δουν από κοντά τον αγαπημένο Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του.

Για να είναι δίκαιο το παιχνίδι, επέστρεψε σε ατομικό και ως εκ τούτου, τα αγόρια αγωνίστηκαν εναντίον αγοριών και το αντίστοιχο έγινε ανάμεσα στα κορίτσια.

Τελικά οι παίκτες που κατάφεραν να επικρατήσουν στους ατομικούς αγώνες ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Η Μαριαλένα επέλεξε να πάρει μαζί τον Σάκη Κατσούλη, ενώ ο Ηλίας που δεν μπορεί να ταξιδέψει αποφάσισε να βρεθούν στην θέση του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Καρολίνα Καλύβα, ενώ ο ίδιος θα περάσει την ημέρα του στο σπίτι του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα