Survivor: Ποιοι πήγαν στο Μαϊάμι και χαιρέτησαν τον Βιν Ντίζελ – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Survivor: Ποιοι πήγαν στο Μαϊάμι και χαιρέτησαν τον Βιν Ντίζελ – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε
Survivor Glomex

Ποιοι παίκτες του Survivor All Star ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και πήγαν στο Μαϊάμι για να παρακολουθήσουν αγώνα της Φόρμουλα 1. Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε.

Με ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (09/05) το Survivor All Star, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Σήμερα, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας, καθώς ο προγραμματισμός του καναλιού έχει αλλάξει λόγω του ντιμπέιτ που θα διεξαχθεί αύριο, αλλά και της Eurovision την επόμενη μέρα. Έτσι, το Survivor θα επανέλθει την ερχόμενη Κυριακή (14/05).

Στο αποψινό επεισόδιο, οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στη μάχη για ένα τεράστιο έπαθλο, το οποίο ήταν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι, όπου οι νικητές παρακολούθησαν αγώνα της Φόρμουλα 1.

Τελικά, οι Κόκκινοι κέρδισαν το πολυπόθητο ταξίδι στο Μαϊάμι και αποκάλυψαν πως τον αγώνα της Φόρμουλα 1 παρακολούθησαν πολλοί διάσημοι, ανάμεσά τους η Σακίρα, ο Τομ Κρουζ και ο Βιν Ντίζελ.

Survivor All Star: Ποιος παίκτης αποχώρησε

Η αποψινή αποχώρηση ήταν βαμμένη με Μπλε χρώμα, αφού η ομάδα είχε τέσσερις υποψήφιους, που ήταν οι εξής: ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ρία Κολοβού, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης.

Τελικά ο παρουσιαστής του Survivor All Star αποκάλυψε πως ο παίκτης που άφησε πίσω τον Άγιο Δομίνικο ήταν Ρία Κολοβού, με την Στέλλα να ξεσπά σε κλάματα την στιγμή της ανακοίνωσης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα