Survivor: “Πόλεμος” στους Μπλε – Ποιοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor: “Πόλεμος” στους Μπλε – Ποιοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας
Survivor ΣΚΑΙ

Εντάσεις , καβγάδες και ατελείωτη γκρίνια στην ομάδα του Μπλε του Survivor. Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και άκουσε ευχές για το Πάσχα.

Νέες εντάσεις, αλλά και εκπλήξεις, επιφύλασσε το επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27/04) στον ΣΚΑΙ.

Το κλίμα στην ομάδα των Μπλε παραμένει τεταμένο, ενώ μετά τις συνεχόμενες ήττες τους στα μεγάλα έπαθλα του Survivor, η κατάσταση επιδεινώθηκε.

Όπως παραδέχτηκαν και οι ίδιοι οι παίκτες, δεν υπάρχει επικοινωνία στη Μπλε ομάδα, ενώ παράλληλα η ψυχολογία τους είναι πεσμένη, με αποτέλεσμα να μην αποδίδουν στα αγωνίσματα.

Στο μεταξύ, η κόντρα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και του Τάκη Καραγκούνια συνεχίζεται, με τον πρώτο να λέει στην κάμερα του Survivor πως όλοι οι παίκτες έχουν πρόβλημα μαζί του.

Μάλιστα, ο Εμμανουήλ εξομολογήθηκε πως σκοπεύουν να τον διώξουν από το ριάλιτι επιβίωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε για τον διώξουμε από την ομάδα. Έχουμε βγάλει κάποιο πλάνο, θα το δούμε τις επόμενες μέρες”.

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Στον στίβο μάχης, οι παίκτες “ρίχτηκαν” στη μάχη διεκδικώντας το έπαθλο επικοινωνίας, στο οποίο θα άκουγαν ηχογραφημένα μηνύματα από την οικογένεια και τους συντρόφους τους, με ευχές για το Πάσχα.

Όλοι οι παίκτες “λύγισαν” στο άκουσμα του επάθλου, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε σε κλάματα σκεπτόμενος την απώλεια του πατέρα του και έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο, ώστε να ηρεμήσει.

Οι παίκτες των δύο ομάδων έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας και να ακούσουν τους γονείς και τους συντρόφους τους, ενώ οι νικητές θα απολάμβαναν και ένα πλούσιο τραπέζι.

Για τρίτη σερί φορά, οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που κέρδισαν τον αγώνα, με την ψυχολογία τους να ανεβαίνει ακόμη περισσότερο και το στομάχι τους να γεμίζει.

Survivor: Νέος καβγάς Τάκη – Εμμανουήλ

Στο τέλος του αγώνα, η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των Μπλε, οι οποίοι είναινηστικοί εδώ και πολλές μέρες, ενώ οι συνεχείς ήττες τους προκαλούν γκρίνιες.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού για το ποια πιστεύουν πως είναι η αιτία που χάνουν, οι Μπλε απάντησαν πως ίσως να φταίνει κάποιοι παίκτες που είναι αδύναμοι, δίνοντας ως παράδειγμα τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ο Εμμανουήλ απάντησε πως δεν φταίει μόνο ο ίδιος, καθώς και άλλοι συμπαίκτες του δεν φέρνουν νίκες, αναφερόμενος – μεταξύ άλλων – και στον Τάκη Καραγκούνια.

Και τότε ξεκίνησε για άλλη μια φορά ένας “πόλεμος” ανάμεσα στους δύο παίκτες των Μπλε, οι οποίοι αντάλλαξαν βαριές κουβέντες ενώπιον όλων.

Survivor: Συγκίνηση στους Κόκκινους

Οι Κόκκινοι, πάντως, απόλαυσαν το τραπέζι που τους περίμενε με λαχταριστά μπέρκερς, ενώ άκουσαν τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων και συγκινήθηκαν.

Όπως ήταν λογικό, το έπαθλο επικοινωνίας τόνωσε την ψυχολογία τους και έτσι την επόμενη μέρα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι και γεμάτοι – τόσο από φαγητό όσο και από θετικά συναισθήματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα