Survivor: Σπάραξε ο Τάκης – Αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο

Survivor: Σπάραξε ο Τάκης – Αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο
Τάκης Καραγκούνιας - Survivor glomex - skai tv

"Λύγισε" ο Τάκης Καραγκούνιας στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, καθώς θυμήθηκε τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Με έντονη συγκίνηση ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τους παίκτες των δύο ομάδων να βάζουν τα κλάματα, στο άκουσμα ότι η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να λάβει μηνύματα από αγαπημένα πρόσωπα.

Οι παίκτες των δύο ομάδων είναι έτοιμοι να παλέψουν για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο περιλαμβάνει πασχαλινές αναμνήσεις από την οικογένεια και τους συντρόφους τους.

Όλοι “λύγισαν” στο άκουσμα του επάθλου, με αρκετούς από τους παίκτες να ξεσπούν σε κλάματα.

«Αυτές τις μέρες έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε σημείο που έχω σκεφτεί να φύγω από το Survivor. Πρέπει να το κερδίσω αυτό το έπαθλο» είπε, με δάκρυα στα μάτια, η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Λίγο μετά, όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Τάκη Καραγκούνια, ο παίκτης έβαλε τα κλάματα, λέγοντας πως θα ήθελε να είχε περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν λόγω της “παλιοδουλειάς” του. Λίγο αργότερα, ο παίκτης έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο για να ξεσπάσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα