Survivor: Σε σταθερή κατάσταση ο Σταύρος Φλώρος μετά το ατύχημα και τον ακρωτηριασμό

Διαβάζεται σε 3'
Ο Σταύρος Φλώρος
Ο Σταύρος Φλώρος Glomex

Οι γονείς του αναμένεται να φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο για να τον στηρίξουν από κοντά. Πιθανή η μεταφορά του σε κέντρο αποκατάστασης στις ΗΠΑ.

Σε σταθερή κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης του Survivor, Σταύρος Φλώρος, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον Άγιο Δομίνικο, όταν χτυπήθηκε από προπέλα τουριστικού σκάφους κατά τη διάρκεια ψαροντούφεκου. Ο 22χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και εκτός κινδύνου, έχοντας υποστεί μερικό ακρωτηριασμό στο αριστερό του πόδι.

Το ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2026, με τον νεαρό παίκτη να βιώνει δραματικές στιγμές στη θάλασσα. Οι γιατροί παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο μεταφοράς του σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να ακολουθήσει πιο εξειδικευμένη θεραπεία και αποκατάσταση.

Τις τελευταίες εξελίξεις γνωστοποίησε η εταιρεία παραγωγής Acun Media, επισημαίνοντας ότι ο Σταύρος Φλώρος έχει ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του και παραμένει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Εκτός από τον μερικό ακρωτηριασμό στο αριστερό πόδι, ο 22χρονος φέρει και σοβαρό τραυματισμό στον δεξί αστράγαλο.

Στην ανακοίνωση της παραγωγής αναφέρεται επίσης πως, σε συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς, εξετάζεται η δυνατότητα αεροδιακομιδής του στις ΗΠΑ μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Οι γονείς του νεαρού παίκτη παραμένουν συγκλονισμένοι από το περιστατικό και ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για να βρεθούν στο πλευρό του παιδιού τους.

Η μητέρα του περιέγραψε πως ο γιος της τραυματίστηκε ενώ έκανε ψαροντούφεκο, παρότι είχε τοποθετήσει σημαδούρα ώστε να είναι εμφανής η παρουσία του στη θάλασσα.

«Το παιδί μου χτυπήθηκε από τουριστικό σκάφος. Από όσα γνωρίζω, υπήρχε σημαδούρα και βρίσκονταν μέσα στα επιτρεπόμενα όρια. Το σκάφος μπήκε στον χώρο όπου ψάρευαν και δεν έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Το παιδί τραυματίστηκε πολύ σοβαρά», ανέφερε εμφανώς συντετριμμένη.

Μάλιστα, το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη μπροστά στον συμπαίκτη του, Μάνο Μαλλιαρό, ο οποίος υπέστη νευρικό κλονισμό και μεταφέρθηκε επίσης σε νοσοκομείο του Αγίου Δομίνικου για τις πρώτες βοήθειες.

Η νέα ανακοίνωση της Acun Media

«Εκτός κινδύνου και σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 22χρονος Σταύρος Φλώρος, παίκτης του Survivor, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη χθες 11 Μαΐου. Ο ίδιος έχει ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του και παρακολουθείται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο που τον παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή, εξετάζεται το ενδεχόμενο αεροδιακομιδής του σε εξειδικευμένο κέντρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόλις το επιτρέψει η κλινική του κατάσταση.

Παράλληλα, οι τοπικές αρχές, αστυνομία και λιμενικό σώμα συνεχίζουν τη διερεύνηση των ακριβών συνθηκών του ατυχήματος.

Τρία μέλη της οικογένειάς του βρίσκονται ήδη καθοδόν προς τον Άγιο Δομίνικο, καθώς από την πρώτη στιγμή οργανώθηκε η άμεση μετάβασή τους δίπλα του.

Στον Άγιο Δομίνικο έχει ήδη φτάσει και ο Acun Ilıcalı.

Οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται δίπλα στον Σταύρο και την οικογένειά του, με την ευχή για δύναμη και την καλύτερη δυνατή εξέλιξη της υγείας του».

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα